Suflete Tradate ep 438 Contract!
Azi, în Suflete Tradate, Kokila dă ordine la fiecare ce anume trebuie să facă. Lui Rashi îi cere să gătească și de copii să se ocupe altcineva. Gopi vrea să o ajute pe Kinjal că sunt mulți copii iar ea trebuie să facă mâncare și vine Ahem care pune un dosar în pat iar grasul cel mic, care e adult dă informații la fosta educatoare și directoare.

 El face numai farse, aruncă o șopârlă de jucarie în fața celor mici ca să îi sperie. Stă călare pe o motocicletă și se scălâmbăie și fluieră după Rashi. Ia dosarele, le rupe și le împrastie peste tot de face numai hârtii. El se prefăcea că nu știe nimic. Kokila face comandă de fructe și îl vede pe el după palmier. El a rupt tot, iar copiii au împrăștiat fulgii peste tot în casă.

 Rashi nu are butelie cu gaze la bucătărie și trebuie sa meargă să o reâncarce. Tu unde ai fost de e totul vraiste pe aici? Kinjal, dacă nu ești în stare de grădinița pe care ai făcut-o te trimit în altă parte. Grasului îi părea bine dacă o să se strice treaba pentru că nu o să mai fie concurența.

 Numai părinți piticului cel gras nu au venit să îl ia, dar el vorbise cu ei la telefon ca să întârzie și să mai poată lua informații. El le pregătește o mare surpriză! Ei mai întârzie în trafic așa că nu pot da băiatul afara și îi mai dau o porție de mâncare. Îi sună telefonul în ghiozdan și ei se întreabă unde sună.

 El stătea cu masca pe față și se face că nu știe nimic, iar ei nu își dau seama că e telefonul lui cu care comunică tot ce se întâmplă în casă. Atât din Suflete Tradate. Vă rog să vă abonați!