Suflete Tradate ep 439 Grasul!
Azi, în Suflete Tradate. Copilul gras de la grădiniță face numai rele, pus de educatoarea de dinainte. Fluiera și îl prinde Rashi când o urmărește pe la bucătărie, iar el spune că este îndrăgostit de ea. O roaga să îl pupe și să îl hrănească iar lui Ahem nu prea îi convine deloc, pentru că ea este distrasă de la treburile casnice. Directoarea îi transmite să pună ulei în toți pantofii copiilor. Meera plânge și vine Rashi care o vede când astupa sticla și o pune în buzunar, că altfel ar fi venit multe furnici.

Merge în grădina cu toți copiii și se joaca cu o mască pe față iar Gopi a adus bomboane pentru nazdrăvani iar Meera îi spune să plece și nu a apucat să dea bomboanele la copii ca să strice grădinița. 

El e mic, dar are 20 de ani de fapt! Gopi se ocupă de cei mici în grădină și dacă el nu a putut să pună mierea în încălțăminte o ia pe aia mica și vrea să o ridice pe o scara ca să o arunce într-un canal. Rashi se văita că i se rupe papucul și o vede pe Meera care era gata să intre în apă și îl vede pe el în felul în care acționeaza.

 Din cauza ei el nu a putut să își îndeplinească sarcina până la cap. Când îl dă jos, îi scapă telefonul din mână și îl ia la rost că a pus miere peste tot dar el nu mai putea să vorbească și nimeni nu credea ca el este un adult care face pe piticul.

 Ahem o roagă pe Gopi să fie mai atentă pe viitor și sa aibă grijă de fiica lor ca să nu se mai întâmple și alte lucruri și să fie mai bine supravegheată.

 Atât pentru astăzi din Suflete Tradate. Vă invit să vă abonați dacă va plăcut rezumatul episodului video HD.