Suflete Tradate rezumat ep 440 Cununia religioasa la biserica din cartier!


Azi în Suflete Trădate, Kokila s-a gândit toată noaptea la ce are de fâcut în ziua următoare în legătura cu cununia. Se uita la Gopi de departe, la modul în care își pregătește bagajele. Merge la zeu ca să îl certe că de 8 ani nu i-a mai cerut nimic și simte că nu a fost de vină și nu a fost ajutată.

 A plecat de acolo și când a ajuns să iasă, era Radha care încerca să ajungă la templu și se întâlnește cu Tripti cu care vorbește toate secretele fără să știe că sunt auzite de Kokila. Aude că Meera era pe marginea apei și ea a dus-o la templu unde a început să vânda flori și s-a făcut mare.

 Kokila o ia la rost că vrea să se mărite cu băiatul ei dar nu merita. Ea încremeneste și nu știe cum să reacționeze. Îi trage niște palme și Radha fuge iar Tripti o trântește jos pe Kokila. Fata vinde flori și merge cu Kokila într-o ricșă și se grăbește sa ajungă la cununia băiatului. La rugat pe conducător să meargă mai repede iar Tripti o urmărește și o ia pe un drum mai scurt, ca mașina să nu mai poată intra dupe ele.

 Au fost ajunse la o tonetă cu fructe și dă drumul la o remorcă mică care împiedică ricșa și se răstoarnă cu toți 3. Ea se lovește cu capul de o piatră, șoferul e și el zgâriat iar fata a scăpat nevătamată. A ajuns și sora Ahem nici nu i-a comunicat tot ce s-a petrecut.

 Urmila, îi spune lui Rashi să pună jucaria cu telecomandă ca să se împiedice când coboară pe scări. A călcat pe ea și se dă pe spate, dar este salvată de Jigar căruia îi mulțumește. Primesc telefon că Kokila e la spital și nimeni nu mai pleacă la cununie. Atât din Suflete Trădate.