Suflete Tradate Ep 441 TATA!
În Suflete Tradate de azi, Urmila la urmărit pe bărbos toată noapte și nimeni nu știa de el. Da de el și o întreabă de ce vine după el. Ii spune ca e tatăl lui Gopi și când ajunge la Kokila nu știe cum sa ii anunțe. Gopi simțea ceva, pentru ca e ziua tatălui și ii era dor de el. Nu au crezut-o pe Urmila și Ahem ii cere sa plece.

 Kinjal vine să se aseze la masa și se sperie de el când îl vede cu o barba așa de mare. Când a fost evenimentul cel mare în sat, ei au pierdut-o pe Gopi și așa au fost separati. Iar îl ia Kokila ca de ce a venit și el continua sa sustina și sa o asigure ca spune adevarul. Gopi merge la altar și se roaga ca sa ii convingă ca este tatăl ei.

 El, de 22 de ani nu și-a mai tăiat barba. Ea întreabă și de mama ei și când aude ca mama ei trăiește cere să fie dusa imediat la ea. Urmila e tare fericita ca Kokila și-a cerut scuze și în episodul următor s-ar putea sa apara și mama lui Gopi dar și sora ei.

 De aici înainte filmul serial indian o să devină și mai interesant pentru ca o sa apara actori noi. Gopi o să fie din ce în ce mai sustinuta deoarece sunt rudele ei aproape și Rashi nu o să mai aibă atâta curaj și încredere în ea ca sa o pună mereu la treaba.

 Tot timpul ii dadea sarcini grele de îndeplinit și ea, fiind deosebit de buna și ascultatoare, cauta sa le îndeplinească fără cusur. Ase e Gopi. O fata deosebit de buna și specială care nu prea a avut noroc în viața, dar e pe cale să se schimbe și sa i se întoarcă norocul.

 Atât din Suflete Trădate din aceasta seara. Va aștept mâine la 20:30 la un nou episod și va invit sa va abonati dacă va placaut episodul de azi.