Suflete Tradate Ep 442 Este Fata Ei!
Azi, în Suflete Tradate, Gopi este plânsa, a venit taică-su care întreabă și de mama ei unde este. Ea vine cu o sora mai mica și Gopi aștepta ca să se îmbrățișeze, dar mama ei a fugit la Meera și parcă avea gândirea de acum 22 de ani și își pierduse mințile, crezând ca Meera e de fapt Gopi.

 Copilul nu o cunoaște și o roaga să aibă răbdare, dar ea nu înțelege. Vrea să o îmbrace cu o rochie galbenă pentru că această culoare îi plăcea când era mica. Se strâng toate vecinele și vor să o tachineze pe Kokila și Rashi.

 O întreabă dacă a adus dulciurile și ceaiul și ele se minunează că, traind într-un sat își permit sa bea din farfurie și nu din vasul de lut. Ea nu poate să recunoască că Gopi e fata ei, iar Urmila e tare fericită că Kokila îi dă mai multă importanța pentru că a foat să îl caute pe tatăl lui Gopi.

 O ține tot timpul aproape, de parcă îi este frică sa nu o piardă. Mamă tu mi-ai adus toți analfabeții pe cap și eu trebuie să muncesc pentru toți. E tare haioasă Rashi, iar Kinjal nu știe ce să facă cu toți oaspeții care sunt pe capul ei. I-a dus la Kokila și or să rămână acolo. 

S-a dus să se schimbe într-o rochie galbena și o ia și pe Meera cu ea, dar începe sa plângă și cred că i-a dat o palma lui Ahem, care în ultimul timp este cam abătut și i-ar trebui mai multă distracție ca să mai iasă din apatie.

 Ar fi bine să o ia pe Gopi și să mai meargă și ei într-o excursie, ca să viziteze locuri noi și să se mai destindă.

 Vă mulțumesc pentru vizionare și mâine seară vă aștept iar la un nou episod povestit din Suflete Tradate.