Suflete Tradate ep 445 Fericirea!
În Suflete Tradate de astă seara, Gopi este bine îngrijită de Kokila și de mama ei și ele țin foarte mult la ea. De atâta grija vor să mai îi pună și a doua pernă sub cap. Mama soacră, mă duc să pregătesc tot ce îi place lui Ahem. Bine Gopi! Rashi îi spune lui sora lui Gopi că horoscopul indică să nu ajute pe nimeni, decât pe ea.

 La bucătărie, celei mici îi scapă o oală din mănă când aude cuptorul cu microunde că face zgomot. Îi spune să meargă și să ia ruflele ca să le pună la uscat și ea crede ca se usucă la microunde, dar ele i-au foc și scot fum.

 Mama ei îi pune parte că e mică și nu știe. Gopi taie fructe ca să îi facă o cremă cu vanilie de ziua lui. Urmila vine la Rashi, pentru că nu a vrut să îi dea bani lui Kinjal ca să își cumpere cadou și vorbește la telefon că și-a dat cu cremă și i-au ieșit coșuri pe față. 

Vino la mine că sunt cosmeticiană și te ajut eu. Intă pe ușa, dar cu mâinile se ținea de obraji și vrea să se ducă la nepoți. Ei se miră că de ce merge direct la copii. Rashi îi dă o alifie sa își ungă coșurile de pe față. Vede mâncarea pregătită și Ahem se trezește cu camera plină de toate florile pământului și ia o tobă în care începe să bată. 

Ia un sirag de flori și îl agață de gâtul lui. Mamă plec la munca! Când a venit Urmila la bucătărie și vede totul pregătit, apucă un borcan cu ceva galben și vrea sa strice toate mancarurile. Ia un praf de muștar și toarnă ca să se înegrească imediat.

 Vine Kokila și le ia la rost despre ce fac ele în bucătărie cu bolurile în mână. Am pudrat cu zahăr fructele puse pe tavă! Ea banuiește că ele au făcut ceva boacăne dar nu le bagă în seamă și o întreabă pe Gopi dacă știe ceva. A rămas să vadă la care dă fructele să le taie.

 Atât din Suflete Tradate din această seară. Vă invit să vă abonați!