Suflete Tradate ep 446 Mirii! Film Indian
Azi în serialul Indian Suflete Tradate, îi spune să taie fructele din nou, pentru că celelalte au fost pudrate de Rashi. Lui Gopi îi este foarte greu să se împarta între mamă și soacră și se pregătesc pentru ziua lui Ahem, cu tort și ce mai trebuie. Mama ei îi dă bani și o roagă să își cumpere un sari așa cum vrea ea.

 Cumpără și pentru Rashi unul la fel ca al ei și când toți erau strânsi le văd îmbracate la fel și nu au mai zis nimic. Maică-sa nu era mulțumită de sari și nu știe cum să o înveseleasca.

 Taie tort și vrea să o hrănească, dar ea nu știe de la care să guste prima. Mamă vreu să îți spun ceva! Da, ce dorești? Îmi este foarte greu să mă împart intre voi două, pentru că eu țin la voi ca la ochii din cap. Rashi se bucură de orice, dar totuși ar mai vrea să facă ceva combinații. 

Se duc toti acasă și văd pudra cu care s-a machiat Kinjal și se i-au puțin la ceartă, dar îi bufnește râsul până la urmă. Gopi ar fi vrut să îi spună lui maică-sa ca să plece, dar nu a mai zis nimic. 

Vrea ca Gopi să se căstorească a doua oară cu Ahem și dacă el vrea, este foarte bine. Or să se pregătească de cununia lor și mama ei îi aduce un sari roșu, iar lui Ahem un costum în care o să arate ca un actor de cinema. 

După ce se cunună, noi o să plecam de aici! De ce? Pentru ca așa am hotărât noi sa locuim în altaă parte. Eu și nevasta am luat decizia asta. Ei trebuie să facă nunta și el se bucură că și fata lor o să fie prezentă, pentru că acum, spre deosebire de prima ceremonie, o să fie mai deosebit totul și cu invitați mai speciali.

 Abonati-vă la canalul meu de YouTube pentru un episod din filmul Suflete Tradate în fiecare seară la ora 8:30.