Suflete Tradate ep 447 Impostoarea! rezumat
Se pregătesc de nuntă și părinții își doresc o ceremonie unică. La Urmila acasă, Gopi se duce la preot și se roagă ca să mulțumească pentru că și-a găsit părinții. A început o ploaie torențială și a fost imposibil să mai ajungă acasă de la templu. Se fac pregatiri cu dansatori de la circ și o să îl aducă și pe un artist cu mustața de 6 metri. Findcă mi-am găsit fata, am să îmi țin jurământul și îmi tăi mustața.

 Vezi că ești mincinoasa? Va dau banii înapoi dacă nu vreți să vedeți alte scamatorii! Se îmbracă Ahem cu turbanul făcut cadou și Gopi este în continuare la templu iar când încearcă să vorbească la telefon îi scapă aparatul în apă. Cere la părinte telefonul lui ca să sune și nu funcționa bine. Vrea să plece prin ploaie singura.

 Toți se minunează că lipseste Gopi, care nu mai ajunge la nunta ei. Ei au crezut că vrea să se întâlnească cu cineva și nu se poate ca să lipsească chiar de nunta ei. Ahem își dă seama ca Rashi a șterpelit pantofii și ea îi cere să plătească ca să îi aducă înapoi. 

Meera vine cu pantofii în mână și toată lumea era încântată. Urmila e dezamăgită că Rashi a ratat și această ocazie de a câștiga bani. Se duce Urmila la ea în camera și îi strigă că a întârziat.

 Dacă vede așa, că nu răspunde, se îmbracă ea în mireasă în locul lui Gopi și coboară la ceilalți să o încredințeze lui Ahem. Fac ritualul cu florile și Ahem nu se prinde de înscenare. Să vedem în episodul de mâine ce o să se mai întâmple cu această impostoare, care i-a luat locul lui Gopi. 

Vă rog să vă abonați la canalul meu de YouTube, dacă va plăcut povestirea! Vă mulțumesc.