Suflete Trădate Ep 448 Mare Bucurie! National TV
Gopi e la templu și nu poate să plece pe ploaie. Dă telefon, dar nu are ce să facă și pleacă prin intemperii. Rashi o știe mai naiva și needucată și e plecată să se întâlnească cu zeul, iar ea se bucura ca profita de ea pentru că este neștiutoare. Intră în cameră cu Meera și lucrurile lui Gopi o așteptau ca să se îmbrace.

 Ea își pune hainele și voalul ei și deschide ușa. O întreabă de ce zăbovește atât, crezând că e Gopi, iar ea nu zicea nimic. Meera tot arăta cu degetul înspre ea, dar nu putea să vorbească. Kokila vrea să îi ridice voalul de pe față, dar intra bunica și o anunța că nu e voie să vadă mireasa înaintea nunții. 

Gopi venea uda leoarca și s-a rugat de o ricșa să o ia, dar nu a avut succes. Urma ritualul cu punerea florilor de gât și aude o voce; atunci o vede pe Gopi! Cine este sub voalul ăsta? Cumnate te rog să mă ierți, dar am făcut asta pentru sora mea ca să o ajut. Rashi ma învățat să fac așa, dar ea se dezvinovațește că a fost necesar să meargă la templu și nu a fost în altă parte.

 S-au cununat și Rashi nu e mulțumită, că nu i-a ieșit planul. Tu o să ai treabă cu treburile gospodariei, iar tu trebuie să stai cu Tolu și Molu. Radha, hai să plecăm! Eu nu plec și rămân la sora mea. Încerca să facă și ea ceva dar nu știa nimic și la templu vrea să pună niște grăsime ca să arda, dar merge cu polonicul șiroaie.

 Aruncă chibritul chiar lângă Kokila și Gopi o ceartă că nu face treburile deloc cum trebuie. Părinții ei au ajuns la Urmila acasă. Aici, în bucătărie, nu este curățenie deloc și o pune pe Urmila, care nu are ce să facă și trebuie să execute. O mai pune să facă scovergi prajite și să frece toate cratițele și oalele.

Ea vrea să mai facă câte ceva și la masă ia cu mână din toate farfuriile, ca să își pună ei și când Ahem a văzut așa nici nu a mai vrut să mănânce de silă. O făcuse pe Kokila de nu mai știa de capul ei. Hetal citea ziarul și ea o întreabă când poate să vorbească. Dacă vrei sa îmi spui ceva spune! Dar Radha pune numai întrebări tâmpite.

 Atât din
telenovela Suflete Trădate de la Național TV de astăzi. Dacă va plăcut, vă rog să vă abonați la canalul de YouTube!