Suflete Tradate ep 449 Biletele!
Gopi vrea sa o învețe pe sora ei să se poarte frumos. Înțelege ca nu știe dar trebuie sa asculte și Kokila ii spune sa aibă rabdare cu ea. Ii arata ca nu a așezat bine farfuriile pe masa. O ia la ea în camera unde o vede pe Gopi mai fardata și o întreabă dacă nu vrea sa o fardeze și pe ea.

 O găsește mazgalita pe fața și o ia la baie ca sa o spele. Vrea sa își pună și o masca dar găsește un borcan cu lipici și își da pe fața. O văd toți la masa și o întreabă de ce ce s-a murdarit așa cu lipici și pe mâini.

 O ia acum ca sa ii facă manichiura cu picatele și stătea numai cu mâinile intinse și când stranuta nu punea mana la gura. O învața sa pună mana la gura când stranuta și tușește. Ii arata și lui Ahem manichiura dar el vorbea la telefon despre afacerile lui.

 O roaga sa scoată petele de pe rufe cu zeama de la lamaie și când pleacă la baie, ia acetona și baga mâinile apoi i se ia toată manichiura. O ia pe Gopi la rost ca e a pus-o și nu ii vrea binele. 

Baga de seama ca Rashi rade de fiecare data și începe da își dea seama. Urmila vrea sa plece la firma pentru ca mama lui Gopi a pus-o sa o frece pe frunte și vrea sa meargă la servici unde vinde creme de cosmetica. 

Ii da telefon lui Rashi care întreabă de ce o suna? Am luat doua bilete le film. Kokila o oprește și o întreabă unde pleacă iar ea spune ca merge la salon să se coafeze. Urmila nu știa ce să facă cu un bilet și încearcă sa îl vanda la negru.

 O găsește cu biletul pe care încerca sa îl vanda și ii spune sa meargă acasă. Kinjal radea de ea ca vroia sa vanda biletele la cinematograf. Gopi tot se straduieste ca să facă ceva din Radha dar ea e prea nestiutoare și Rashi mai baga și ea zazanie intre ele.

 Atât pentru azi din rezumatul tradus al filmului Indian Suflete Trădate. Pe mâine seara La ora 8:30!