Suflete Tradate ep 450 Scoate Banii!


Kokila ii spune lui Gopi sa o învețe pe sora ei ce trebuie să facă. Oricat o învața, Rashi ii baga altceva în cap. La bucătărie, Rashi desface un borcan la care vine un roi de muste.

 O cearta ca a lăsat descoperit și mustele vin cu mizerie iar acum trebuie să facă curat peste tot. Pleacă toate la slujba iar ea rămâne să facă curat. Rashi o pune pe Radha să facă curat pentru ca e tare sireata.

 Fata ia balega și manjeste bucătăria ca să fugă mustele. Nu știu de unde vine mirosul și o ia la rost ca de ce a făcut așa. Ea spune ca vroia să facă curat.

 Pune mana și curata tot pe aici! Ea așa face și Rashi o pune să facă ceai pe care îl duce lui Ahem și Jigar unde ei semnau un cec pentru o suma foarte mare. Ea se uita la Ahem cum semna cecul. Își rupe o unghie și tipa cât poate de ii sperie pe toți.

 Radha a copiat o fila de cec și se face ca îl da lui Jigar. Rashi primește telefon ca trebuie sa meargă la petrecere. Urmila vine și ea, disperată și fugita de acasă, pentru ca e pusa mereu sa șteargă praful. 

Se duce mama lui Gopi sa își schimbe sari-ul și sora-sa o prinde pe Kinjal care nu vrea nici ea să se urce pentru ca ii e frica ca o să cada. Sora lui Gopi era cu cecul în mana și o vede Urmila care se minuneaza ca e semnat de Ahem. 

Urmila a luat cecul și a plecat. Se urca într-o ricsa și merge sa incaseze. Ahem vede ca ii lipsește cecul și suna la banca sa îl anuleze. Rashi a mințit ca se duce în oraș dar merge unde a chemat-o prietena.

 Urmila a ajuns la banca și trebuie sa stea la coada. Urmila a modificat fila de cec și a pus mai multe cifre. Rashi merge și ea repede la banca unde o găsește pe maica-sa în fata care nu apuca sa scoată banii. 

Atât pentru azi din Suflete Trădate tradus. Va invit sa urmăriți video HD de mai sus.