Suflete Tradate ep 452 Pacalita
Vine vecina și se întâlnește la poarta cu unul care avea un șarpe și era imblanzitor. El desface cosul și șarpele pleacă și ajunge în casa. Kokila credea ca șarpele merge numai la cine face rău. 

Ajunge la Meera dar ei nu ii face nimic. Ajunge sus la Rashi, când hranea copiii și se taraste pe masa. Ea se leagă la ochi și vrea sa ia din farfurie ceva sa mănânce și pune mana pe șarpe care venise la ea ca nu tinuse post. Își da ochelarii jos și tipa cât poate când vede șarpele. 

Toate se mirau ca e șarpele prin casa și le spune să se urce în pat, dar el era ascuns. Vin băieții dar reptila se bagase într-un cos cu kiwi. L-au prins pana la urma și stăpânul șarpelui a găsit un alt șarpe prin grădina lor.

 Ahem vrea sa predea șarpele undeva și nu dorește sa îl omoare. Urmila și Kinjal trebuie sa aibă grija una de cealaltă ca sa nu mănânce. Iar problema cu șarpele care iar a ieșit și din greșeala a pus mana pe el.

 Se dezinfecteaza și încep iar sa îl caute. Îl cheamă pe tatăl lor care aduce un alt imblanzitor de animale și tot se plimba și fluiera ca sa găsească șarpele. Dacă ii da lapte șarpelui o să vina, spune el. Gopi se duce sa ia un pahar cu apa ca sa ii dea lui Radha, care spune ca nu vrea sa intrerupa postul și i s-a făcut rău.

 Rashi sta pe lângă omul care imblanzeste animale și el crede ca ea e ușor de păcălit. Ii da sa țină o piatra prețioasă și ii spune ca o să aibă noroc. Îmi dai inelul și îți dau piatra prețioasă iar ea e tare bucuroasa ca o să i se îndeplinească dorința. 

Mai se face ca cauta șarpele dar nu îl găsește și pleacă cu inelul lui Rashi care rămâne pacalita. Asta e tot din serialul Suflete Trădate din asta seara. Te tog sa vezi și video HD de mai sus!