Suflete Tradate ep 453 Sarpele
A venit imblanzitorul de serpi, care fluiera și îl cauta peste tot iar șarpele nu a ieșit. După ce a înșelat-o pe Rashi cu piatra prețioasă vrea sa plece, dar Kokila ii spune sa nu plece pana nu găsește reptila.

 Rashi crede ca piatra respectiva face minuni și o roaga să se aprinda lumina și se aprinde! Își dorește ca Kokila să fie servitoarea ei și spune ca vrea un pahar cu apa, iar toți se uitau mirați. Kokila i-a un pahar și ii arunca apa în fata!

 N-a apa! Șarpele se tot plimba prin casa și fetița îl vede iar Radha era cu farfuria și lumanarea în mana și își pune o dorința, sa aibă un soț ca Ahem, ca e foarte încantata de el. 

Șarpele se apropie încet ca sa bea lapte și ea ia o piatra și se apropie de el ca sa îl prinda. Gopi e mai isteata, ia un sac și reușește sa îl bage și sa lege sacul la gura. 

Așa ca Gopi a prins șarpele! Vine ziua independenței unde trebuie sa meargă bărbații iar la Urmila serbeaza ziua femeilor unde or sa servească o grămada de gustari.

 Rashi vrea sa ajute dar nu poate pentru ca are copii. O cearta ca de ce a venit cu sari cel nou la bucătărie. Urmila era sigură ca câștiga la joc și vine Kokila cu toate neamurile ei acasă și începe jocul. De ce ai venit? Am venit ca sa paticip și sa câștig!

 Bărbații sunt la serbare în alta parte. Asta a fost tot pentru azi. Sunteți invitați sa vedeți și video HD de mai sus!