Suflete Tradate ep 454 Jocul
Se fac pregatiri pentru joc iar vecina Savita vine cu prietenele cu care face echipa. Urmila participa și ea și vrea sa câștige. Erau ascunse petale de trandafiri care trebuie găsite ca sa câștigi concursul.

 Urmila ii spune lui sora lui Gopi ca e analfabeta și nu o să găsească nimic. Da peste un borcan pe care îl sparge și așa găsește petalele de trandafiri. Celelalte cauta dar nu găsesc nimic iar ele erau bucuroase când gaseau câte o legătura cu petale.

 Gopi se urca pe un scaun și citește ceva important pentru joc. Kokila vine de acasă ca să se pregătească pentru sărbătoare și vrea sa le facă cadou un sari. Pun ei bani deoparte, dar Rashi nu putea sa meargă și trebuie să facă curat în bucătărie.

 Erau bani destui ca sa cumperi sari și alte cadouri. El se îmbraca, ca să se întâlnească cu Gopi și sora ei, dar nu mai găsește banii și cauta disperat. O întreabă și pe Kinjal care știe precis ca mătușa a luat banii, dar Dhaval ii spune sa mai aștepte.

 Urmila s-a certat rău de tot cu barbatul ei pentru ca trebuia sa ii facă un cadou și ei, dar strangea din dinți ca se cheltuie o mulțime de bani. Rashi, așa sireata, o roaga pe sora lui Gopi sa pregătească dulciurile și ea o să posteasca într-o zi pentru ca sa aibă noroc de un bărbat, așa ca și Gopi.

 Rashi sta în prg și se uitata sa vadă dacă nu vine mătușa și Radha se ocupa de prăjiturile pentru masa de sărbătoare iar Ahem aduce un cadou pentru Kinjal și desface cadoul în care era un lantisor foarte frumos dar lui Kinjal nu ii place absolut deloc.