Suflete Tradate ep 455 Salvarea
La casa lui Kokila se aduna toate neamurile ca sa lege firul sacru fraților și ceilalți sa primeasca cadouri. Fratele lui Urmila ii da bani și e bucuroasa de nu mai poate după bani. Dhaval trebuie sa cumpere sari-uri noi pentru surori.

 Urmila nu e prea mulțumită, pentru ca ea nu a primt nimic, dar Kokila ia o planta de busuioc și i-o da. E o planta sfânta care trebuie primita dar ea nu e mulțumită deloc. Kinjal primeste un cadou din aur, cu toate ca se aștepta la un cadou de diamante și le reproseaza ca pentru ea nu face nimeni nimic.

 Pleaca supărată și Gopi vrea sa iasă după ea, dar nu a fost lăsată de Kokila. Dhaval sta supărat ca nu a găsit banii și nu a cumpărat nici sari-uri. Pe casa lui Savita erau niște copii care au început sa o loveasca cu pietre, iar ea se supăra și merge după ei pe terasa. Ei radeau și au ieșit încet, dar au reușit sa o închidă pe terasa.

 Copiii au plecat fără sa spună nimic și ea rămâne blocata. Nu știe cum sa mai scape de acolo și striga după ajutor, dar nu o aude nimeni. Vede o scara pe perete și încearcă sa coboare încet, se agata de un burlan și nu poate sa ajungă la scara. 

Nu mai reusea nici sa urce și nici sa coboare. O vede bucătăreasa atârnată de scara și fuge repede la Kokila sa ii anunte pe toti. Gopi și Ahem au dat telefon la Dhaval ca de ce nu vine, dar ajunge bucătăreasa cu vestea ca Kinjal se arunca după casa lui Kokila. 

Ahem vorbea cu Dhaval și se vaita ca nu a avut bani, dar are totuși ceva pentru ele: și anume brățări. Primește telefon ca se arunca Kinjal și vine și el aici ca sa ajute. Kinjal, ai vrut sa te sinucizi ca nu ți-am luat colier de diamante și a fost doar din aur?! Încearcă sa sparga ușa vecinei și sa vedem ce se mai întâmpla în episodul următor.