Suflete Tradate Rezumat Tradus in Romana!
Azi, în Suflete Trădate, Vecina vine în vizită împreuna cu nepoata care spune o poezie în limba engleza și Savita se simte tare mândră. Râde de Meera că nu știe limbi străine, dar ea este foarte mică și nu trebuie să avem pretenții de la ea.

 Apare și Rashi cu cei mici în brațe și se ia și de ea că s-a îngrășat, iar Meera o face grasa dacă a auzit așa. Ea merge să se uite în oglindă și nu prea se vede că a luat proporții. Totuși, se uită mai atentă și parcă ar fi cam plinuță. Se uită pe internet și comandă câteva produse de slăbit.

 Gopi se ocupă de cea mică să învețe culorile și să numere. La Urmila acasă este o problemă foarte mare cu deranjul făcut și nu acceptă vecinele să intre în casa și să repare ce este defect. A dat drumul la apa și nu vrea să le deschidă și își pregătește un spray ca să le dea în ochi.

 Are și o cutie cu praf de ardei iute ca să se apere. Kinjal o atenționează ca spray-ul e gol și în acest timp vecinele dau buzna în casă. Ea dă cu cutia de pământ și tot ardeiul iute sare pe fața ei. Vecinele insistă că nu au asigurare pe casă și ea trebuie să plătească tot.

 Ea nu vrea să înțeleagă și vecinele sar pe ea ca să îi aplice o corecție corporală, iar ea leșină și cade pe jos. Își revine și o ia la ture pe Kinjal ca să părăsească casa, că din cauza ei au intrat vecinele peste ea. Toți ascultau când ele se certau și le surprinde Kokila care ia treaba în serios și vrea să rezolve situația pe cale amiabila.

 Urmila spune că ea este stăpâna casei și își rezolvă situația singura și nu este dreptul ei să se bage în casa lor. Lui Urmila îi revine încredera de sine! Urmila, tu trebuie să ai grijă de noră și nu să îți bați joc de ea! Nici Rashi nu prea mai ascultă ce spune maică-sa.

Atât din Suflete Tradate rezumat. Vă invit să vă abonați pentru noi episoade traduse zilnic!