Suflete Tradate ep 456 Ziua de Nastere!
Se pregătesc pentru ziua lui Gopi și Rashi trebuie să facă treabă în locul ei, pentru că ea este sărbătorita. Nu o lasă pe Urmila să doaramă toată noaptea, ca să ajute la pregatiri. Unchiul lui Gopi aduce niște cercei foarte frumoși și toți vor să îi facă câte un cadou special. Ahem aduce un colier extraordinar de frumos și îl pune în altar unde o să îl găsească ea.

 Rashi vrea să mergă cu mama ei la Mall dar are multe rufe de călcat. Ea aproape că l-ea terminat de călcat dar s-e roagă de Radha să termine ea rufele. Sună telefonul și de emotionată ce era, pune fierul de călcat la ureche și era să se ardă pe fată.

 Radha recunoaște că e sora ei și că și-a ars mâna când a vrut să o salveze. Îi dă ca o cremă pe mâna și Rashi observă că cele doua se au foarte bine. Rashi a asistat la cumpararea colierului și e ofticată că a primit doar un trandafir, iar Gopi un colier superb.

 Toți o răsfată și găsește petale de trandafir pe ventilator și când îl pornește, zboară petalele în toată casa. Sora lui Gopi a prins trandafirul și îi spune ca la altar este o floare și un bilet scris de Rashi din dragoste, că cine te iubește îți face și cadouri.

 Ea ia trandafirul și biletul și era încântată și fericita iar Gopi își pune cerceii de la mama unchiului ei, care erau foarte frumoși, dar Ahem o întreabă de ce nu poartă colierul de la ea? Gopi nu știe nimic de colier și când o să o vadă pe Radha cu el la gât sa vedem ce scandal o să mai fie. 

Vă rog să urmăriți video de mai sus și sa vă abonati la canalul de YouTube, dacă v-a plăcut episodul de astă seară de la ora 20:30.