Suflete Tradate Ep 459 Sora lui Gopi!


Gopi se uita la colier și se întreabă de ce a primit Radha cadoul iar Ahem o întreabă dacă ii place și ii spune ca este cea mai frumoasa și o imbratiseaza. Merge la bucătărie sa pregătească mâncarea și ceaiul iar Radha merge la Rashi și se vaita ca a fost pacalita, ca bijuteria nu a fost pentru ea.

 Hai să mergem în parc și o să te întâlnești cu iubitul tău! Vorbesc eu cu cineva ca să vină în parc cu un trandafir în mana, sa ii spună ca o iubește! O să ma imbrac cu un sari care îmi place mie! Merge ca sa îl plătească pe unu ca să facă pe iubitul ei, dar el ia sticla cu băutura și se îmbata de merge pe șapte carari.

 A plecat în parc și se uita în toate părțile ca sa îl vadă pe omul cu trandafirul. Îl lovește prima mașina și nu cade dar la a doua e pe jos. Era Ahem la volan și vrea sa îl duca în parc, ca el se întâlnește cu iubita lui. Când sa coboare din mașina uita trandafirul și cade pe jos de băut ce era.

 Radha îl vede pe Ahem cu o floare în mana și crede ca el e iubitul dar începe sa o abureasca ca de fapt e fratele geaman care seamănă cu Ahem. Merge după el ca sa îl prinda dar se întoarce înapoi și vrea sa merga acasă. Tot se uita în oglinda și zambea dar Ahem era nervos, de la firma și ea merge după el. Radha ce ai?

 Ea nu spune nimic și pleacă. O roaga să fie atenta la Radha ca nu știe ce are, pentru ca pare cam ciudată. Ahem ii spune sa nu fie deranjat și dorește un ceai verde. Radha se baga ca sa aducă ea ceaiul, pentru ca e convinsa ca e fratele lui Ahem. El aude fetele care se cearta din cauza ceaiului și le cere sa stea cuminti.

 Ii spune lui maica-sa la telefon ca nu a venit nimeni și era disperată ca a cheltuit banii ca sa îl îmbrace pe baiatul cu florile. Urmila vrea sa plece din nou ca sa merga la firma iar femeia ii spune ca au treaba în casa, dar ea se vaita ca o doare un dinte și încearcă să se fofileze; e tare isteata!