Suflete Tradate ep 460 In Pat cu Ahem!
Gopi era cu Radha la bucătărie și se grabeau să facă ceaiul, iar ea credea ca este fratele lui geaman. Seara, vroia sa o facă pe Gopi sa nu mai doarmă în camera ei. Ahem ii cere lui Gopi sa ii facă o frectie, pentru ca are o migrena. Ai mintit iar, ca nu e fratele geaman și e cumnatul!

 Ea rămâne pe gânduri și nu înțelege de ce Radha se poarta așa. De dimineața, trebuie sa meargă la bucătărie ca sa pregătească micul dejun pentru el. Se aduna toți la masa și Radha aduce ce a gatit și e coplesita de emoție. Ia lingura din mana lui Gopi și îl servește pe Ahem iar Kokila se uita și nu prea ii convine ca nu o lasa pe Gopi sa îl servească.

 Ahem vorbește la telefon, la firma și nici nu termina de mâncat, iar ea ii duce grija. El uita portofelul și ea fuge repede sa îl duca. Kokila o întreabă ce cauta acolo și ii ia portofelul din mana ca sa îl dea lui. Radha e cam credula și e zapacita complet. Trebuie sa țină post pentru bărbații lor, ca sa aibă succes în afaceri și se pregătesc pentru o sărbătoare.

 Fac, ghirlande cu flori pentru impodobit altarul și fiecare primește câte un cos, cele care aveau bărbați, iar Radha e intrigata ca ea nu a primit. I se explica ca ea nu este maritata și nici nu trebuie sa posteasca. Ea merge și își ia singura un cos și tine și post din proprie initiativa.

 Bucătăreasa a făcut niște muraturi, cam dulci și vine cineva ca sa guste din ele. Vrea sa o pună pe Radha sa guste, ca ea nu posteste și chiar atunci vine Jigar, gusta și spune ca sunt foarte gustoase. Vrea sa ii dea cu forța paharul și fuge, pentru ca nu vrea sa posteasca. Radha se baga în patul lui Ahem și se inveleste cu pătura, iar el cred ca este Gopi

. O întreabă cine doarme în patul lor și Gopi crede ca e Radha. Rashi ii spune ca o să ii facă rost de o peruca ca sa vadă exact când e el. Urmila e bagata intr-o încurcătură cu banii. Șoferul a plecat și ea a fost fugarita de oameni care erau pe drum. Toți au venit sa o caute acasă dar ea era la sarbatoarea lui Gopi și ei promit ca nu o lasa sa scape.