Suflete Tradate ep 461 a Cazut din Leagan!
Rashi merge la bucătărie ca sa aducă lapte pentru copii, dar de fapt a vrut sa vadă ce vorbesc ceilalți. Varsa laptele pe Ahem și își cere scuze. Se pregătesc de o serbare, ca un ritual ce este un obicei și trebuie sa pregătească ce este necesar. Trebuie sa insire ghirlande de flori ca să se impodobeasca. Și Radha își face coronite singura, dar i se spune ca ea nu are voie pentru ca nu este maritata.

 Ea ș-i le da jos și începe sa plângă. Și-au făcut câte un leagan, ca sa își dea nevestele și o roaga pe Urmila sa participe și ea. Urmila merge pana la baie, dar pe drum slabeste suruburile la leagan. Prima vrea să se dea Urmila dar ea ii cedeaza locul lui Kokila. Ei ii parea bine, crezand ca o să cada, fiind cam grasuta și mare. Se dau în leagan și celelalte, iar când vine rândul lui Rashi, o ia transpiratia pe Urmila, crezand ca o să cada tocmai ea.

 Ea mintise ca fratele geaman al lui Gopi are o peruca pe cap și ea îl trage de par iar Ahem sare ca ars și o face inconstienta. Vine rândul lui Urmila să se dea în leagan și tocmai cu ea se rupe leaganul și cade de o dor salele. Se duce Radha în camera și o găsește pe Urmila pe care o durea spatele. I-a un unguent ca să se unga pentru ca o durea.

 Radha își da seama ca își bate joc de ea dar promite să ii facă și ea figura. Bineânțeles ca o cearta și părinții ei ca la tras de par pe Ahem dar ceilalti insista sa o mai lase, pentru ca nu are cine sa aibă grija de copii. Au primit niște cadouri și acum sa vedem cine alege prima. Gopi ii spune lui Rashi sa aleaga ea prima și găsește un lantisor de care e bucuroasa.

 La Gopi se nimeresc doua brățări de aur și se vaita ca ea nu are noroc niciodată. Ea duce bratarile în camera iar Radha vine după ea, da cu lipici pe bratari și vine Rashi, le pune la mana și nu mai poate sa le scoată. Radha o vede pe Rashi și striga ca a găsit bijuteriile! 

Va invit sa vedeți și video de mai sus și sunteți rugati sa va abonati la canalul de YouTube!