Suflete Tradate Ep 464 Jigar e Suparat!
Kinjal și Urmila sunt la bucătărie, unde o barfesc pe mama lui Gopi și se gândesc sa scape de ea, dar ea era la ușa și aude tot. Vine la ele și ii spune lui Kinjal sa meargă să se odihnească iar Urmila sa rămână ca sa gătească. Urmilei nu prea ii convine și merge să se uite la niște bani stransi și se vaita ca are numai 4000 de Rupii și nu sunt de ajuns pentru datoria de la banca.

 Gopi trebuia sa pregătească masa și Ahem vine de la serviciu împreuna cu Jigar. Rashi are o mare neînțelegere cu Jigar din cauza biletelor pe care le găsește peste tot. Ea vrea ca sa mai ia legătura și o roaga pe Rashi sa o ajute să se mai întâlnească o data cu fratele geaman al lui cumnatul. Rashi vrea sa mai vorbească la telefon cu mama ei, ca sa vadă ce o mai învața.

 A vorbit, dar Radha știe ca e o minciuna și sunt doua prefacute, dar pune o batista pe receptor și ii spune ca o iubește și vrea să fie împreuna. Se duce și ii ia telefonul lui Rashi, pe care îl duce la ea în camera și atunci suna telefonul. Era Urmila care credea ca e Rashi la telefon. Rashi ii spune sa nu deranjeze lucrurile din dulap pentru ca sunt foarte greu de pus la loc.

 El își ia lucrurile și doarme pe canapea iar ea îl ia la întrebări ca de ce doarme acolo. El tresare și își baga cearsaful sub perna ca sa nu îl văd Kokila. Gopi, mie m-i se pare ca lucrurile nu sunt tocmai în regulă! Rashi nu știe de ce e supărat Jigar pe ea și crede ca este din cauza sumei mari de bani. Lui Radha ii pare bine când se cearta și Rashi ii da replica ca nu o interesează pe ea și ii închide ușa în nas.

Radha se mira ca sora ei Gopi vrea sa ii impace, dar nu o să lase să se întâmple așa ceva și o să facă tot posibilul sa ii țina certați și incurcati.

 Vezi și video de mai sus și te rog sa te abonezi la canalul
de YouTube pentru noi episoade interesante din Suflete Trădate.