Suflete Tradate ep 465 MAMA lui GOPI


Gopi e foarte îngrijorată de neantelegerea dintre Rashi și Jigar, iar Ahem ii spune ca e problema lor și ei nu trebuie să se bage. Ea se gândește ca ei nu au mai mers singuri la un restaurant și vrea sa ii invite la ora 14:00. Mama soacra ii facea masaj la cap și ii spune de ideea cu iesitul în oraș ca să se mai relaxeze.

 Ii spune ca daca ar fi cerut pentru ea ar fi avut permisiunea imediat, dar pentru Rashi e mai greu de obținut aprobarea. Totuși este de acord și Gopi îl suna pe Jigar dar el nu ii da importanța. El vorbește cu Ahem și îl convinge pe Jigar. Radha se ruga în altar și parca are rolul de a-i face rău lui Rashi.

 Rashi ii propune sa meargă cu ea la restaurant, ca sa aibă grija de copii și îl roaga pe director sa stea cu copiii, pana merge la baie. Ea vroia ca Jigar sa găsească copiii cu domnul respectiv, iar Rashi găsește copiii singuri și îl întreabă de ce este singur cu ei. Vine Jigar, parchează mașina și o vede când vorbește cu băiatul și Radha stătea mai ascunsă.

 Jigar strangea din dinți de gelos și nu a mai intrat în local, iar apoi a demarat în tromba. Radha ii mulțumește ca a stat lângă copii, iar Rashi o cearta ca i-a lăsat singuri cu domnul acela. Radha se strecoara încet în casa și intra în camera ei, iar Rashi era bucuroasa, pentru ca vorbise cu acel bărbat. Gopi o întreabă unde a fost, iar ea minte ca a fost tot timpul în camera ei.

 Mama lui Gopi vrea să fie ordine și disciplina și îl ia pe fratele ei la zor ca ea a plecat și nu i-a spus. Trebuie sa i-a măsuri, pentru ca nevasta lui vorbește prea mult la telefon și de acum în colo nu o să ii mai meargă cu fata. 

Vă rog sa vedeți inregistrarea video de mai sus și sa va abonati la canalul de YouTube, dacă v-a plăcut povestirea.