Suflete Tradate ep 466 Se Fac Pregatiri!
Rashi e foarte fericita ca Jigar a găsit-o stând de vorba cu acel bărbat. Jigar plânge și o ia de mâna ca sa stea de vorba despre ce s-a întâmplat. Tipă la ea ca îl înșeală cu altul, iar ea ii răspunde ca nu e adevărat și nu îl înșeală, dar el dacă a văzut-o stand de vorba crede altceva.

 Rashi este informată ca a câștigat proba și trebuie să meargă din nou, la o anumita ora, iar ea vrea sa ii transmita lui Jigar. Îi minte pe cei din casa ca merge cu copiii la doctor și pleaca singură. Întârzie la întâlnire și i se reprosează ca a venit cu copiii, pentru ca ei credeau ca este necăsătorită, iar ea se disculpă și zice ca nu sunt ai ei.

 Lui Jigar i-a spus ca merge la restaurant dar ea este la filmari, unde tot personalul este invitat sa închidă telefoanele mobile. El vine pe platourile de filmare și găsește copiii singuri și ea sus pe scena. Regizorul și coregraful o admonesteaza iar ca a spus ca este negasatorită, iar acum a apărut și soțul! Ce ai făcut Jigar?

 Ai luat tu copiii? Sa știți ca noi vrem sa organizam o petrecere de ziua copiilor. Jigar nu vrea nici să se certe cu ea și dorește să se culce, iar ei îi pare rău ca a făcut atâtea boacăne. Mama lui Gopi a cerut sa îi ia smartphone-ul pentru ca vorbește prea mult la el, iar soțul ei îi interzice sa mai vorbească la telefon.

 Ea se revolta și nu renunța sa o sune pe fata ei. Mătușa, trebuie sa o dam afara din casă, pentru ca nu ne simțim bine!

 Urmăriți și video de mai sus, care este mult mai interesant și abonati-vă la canalul de YouTube, unde o să găsiți toate episoadele povestite!