Suflete Tradate ep 467 Jigar Divorteaza!


Rashi se trezește plângând iar Jigar nu ii da importanța. Merge la baie și vorbește singura în oglinda și se întreabă de ce casnicia ei se destrama? Vede femeia, dar ii da telefonul pana la urma și ii spune mamei ei ca Jigar vrea să se divorteze. Ei trebuie să se pregătească de o ceremonie pentru gemeni, care este necesar să fie intarcati și sa nu mai suga lapte.

 Mătușa, eu vreu sa pregătesc budinca pentru ca cu cât avansezi în vârsta cu atât devii mai înțeleapta. Mai plangea și mai facea, pana o vede Gopi și ii spune lui Ahem ca situația dintre cei doi e schimbată și cam complicata. Vine preotul și ei tineau copiii, iar ea trebuie sa îl hraneasca pe copil cu budinca, iar Jigar nu vrea și o cheamă pe Meera ca sa oficieze ea ritualul.

 El o anunța ca nu se mai poate și nu se lasa impresionat, dar totuși o să divorteze. Urmila îl roaga în genunchi ca sa o ierte, dar el e de neanduplecat și e supărat tare din cauza ca crede ca a fost înșelat. De la sora lui Gopi pleacă tot, pentru ca e cam supărată de câte farse i-au făcut și ei. Lui Kinjal ii pare bine ca Urmila este certata de mama lui Gopi.

 Jigar vrea sa auda toți ca el vrea sa divorteze de Rashi și nu apuca sa spună, ca odată se rastoarna tava cu ceai și o opareste pe mana. Ea spune ca nu a fost intenționat dar facuse totul ca sa ii atragă atenția lui Jigar. S-ar putea sa o ia la goana din casa, pentru ca a făcut o gafa extrem de mare și nu are ce să facă deoarece a totul a luat o amploare foarte mare.

 Dacă ai să faci cum îți spun eu, trucul meu o să aibă succes! Poarta-te cum trebuie și fă tot ce îți spune mătușa ca sa ramaii în casa și copii sa rămână la tine, pentru ca așa este la tribunal, unde instanța, convinsa de avocat, incredinteaza copilul spre creștere și educatie, mamei lui.

Vă rog sa vedeți video și sa va abonati la canal!