Suflete Tradate Ep 468 Jigar Baga Divort!
Mama lui Gopi o cearta pe Urmila ca a găsit o piatra în orez și era sa își rupa dinții. Ea o întreabă pe Kinjal dacă a făcut orezul? Ea era cu căștile în urechi și nici nu ii pasa! Urmila vorbește la telefon cu Rashi, despre casnicia care se degradeaza și plânge ca soțul nu o mai ajuta cu copiii, iar ea ii sugerează sa îl lase pe el singur cu copiii ca sa vadă ce greu este.

 Vine de la firma și nu știe ce se întâmpla intre ei, iar Ahem nu o lasa sa spună și celorlalți despre aceasta situație. Rashi nu a fost lăsată nici măcar sa merga ca sa cumpere lapte și se duce el în locul ei, cu copilul în brațe și este ajutat de vânzătorul de la magazin.

 Radha e disperată ca din cauza ei ajung cei doi sa divorteze. Radha spune sa nu ii mai pună termometrul, iar Gopi nu asculta și o consultă totuși. E situația foarte gravă iar Radha l-e spune un film asemănător cu situația din casa, iar Kokila se mira ca unde a văzut ea serialul acesta. Le-a dat afara pe amândouă, în vis, și s-a trezit transpirata.

 Vreau sa bag divorț de ea și nu mai doresc sa o văd niciodată! Atât de hotărât este Jigar, care merge la serviciu fără pachet și refuză hrana. De ce te-a apucat așa grija de mine ca sa merg eu la bazar? Așa, ca să te mai distrezi și tu! Jigar a rugat-o pe Radha sa aibă grija de copii cât este el plecat la birou.

 Pleacă și Ahem și se întâlnesc jos unde urcă în mașina și la serviciu dau de un cerșetor care vrea bani și ii propune să se roage pentru copiii ei. Ea se emotioneaza și ii da un bănut, dar el refuza și ii spune ca este mai săraca decât el.

 Ahem ii spune lui Urmila sa meargă acasă, pentru ca o să stea el de vorba cu Jigar. La birou da buzna Urmila, care spune ca e soacra lui și trebuie sa o primeasca, dar secretara o oprește și ii comunica ca el este foarte ocupat.

 Urmăriți video și abonati-va la YouTube!