Suflete Tradate ep 469 Radha Recunoaste Vina!
Rashi plânge de suparare iar Gopi o vede și vorbește singură, ca nu mai poate sa reziste văzand-o intristată. Rashi nu mai are grija nici de copii și a pus-o pe Radha să se ocupe. A stat și a pandit pană a plecat portarul de la firmă și a intrat pe furis la Jigar. Nu găsește biroul și întâmplător dă Jigar peste ea și ii spune să plece.

 El a chemat avocatul să vină acasă și Ahem îl ia la întrebări despre problema pe care o are. El are impresia că a fost înșelat de nevastă. Avocatul sosește și îl intampina Urmila, care vrea sa îl ia la goană, dar se baga Kokila care îl invită în casă și anunță că a fost chemat de Jigar pentru un divorț familial. Toți sunt mirați și vor sa ii spună ca este o greșeală. 

Bunica lesina și se așează pe canapea. Vin Jigar și Ahem, care ii spune mamei lui ca el vrea să divorteze de Gopi, care începe sa plângă ca nu știe din ce motiv a luat el aceasta hotărâre. Ahem nu îl lasa pe Jigar sa spună despre despărțire, ca sa nu inflameze și mai mult situația.

 Kokila vrea ca el sa vorbească cu Gopi în prezenta ei și el ii șoptește lui Gopi că nu vrea sa divorteze de ea și doar a fost o manevră sa ii induca în eroare. Vine Jigar și îl chestionează pe Ahem de ce a făcut așa ceva? Rashi anunță și ea ca ar vrea sa divorteze, ca nici ea nu mai suportă tensiunea.

 Ahem anunță ca nu mai vrea să se despartă, iar Kokila nu mai înțelege ce este cu acest joc de-a vati-ascunselea! Nu l-e vine sa creadă ce joc a putut să facă Ahem și o anunță și pe Urmila ca Ahem vrea să se despartă de Gopi.

 Pană la urmă s-au împăcat, cât de cât și vor sa o intrebe pe Radha, care se preface că doarme, ce s-a întâmplat la restaurant intre cei doi. Am vrut sa ii dau o lecție, pentru că și ea a greșit fată de mine!

 Vă rog sa vedeți și video de mai sus, care este mult mai interesant și dacă v-a plăcut abonati-vă la canalul de YouTube!