Suflete Tradate ep 471 Ahem Insista!
Dacă nu vă mai înțelegeți trebuie sa vă despărțiți! Mai întâi să terminăm cu sarbatoarea care este în pregătire și se executaă o ofrandă, ceva care seamnă cu un orez cu lapte. Coboară Jigar și Rashi cu copiii în brațe și se tine slujba în care se performeaza un dans. Rashi lasă copilul și începe să danzeze, iar Jigar se uită la ea.

 Jigar duce copilul în leagan, iar Rashi fuge crezand că a lăsat fierul în priza și el se uita la copilul care era pe jos și încep să se certe că sunt iresponsabili fată de copii. Gopi are o rana la degetul pe care tine inelul de logodnă și este rugataă să nu mai spele rufe ca să se vindece rana.

 Gopi stă cu mana acoperită ca ceilalți sa nu vadă degetul fără inel și sa dea motive de barfa la celalti. Ea e tare mandră de Gopi care este nora cea mai bună și a făcut cel mai bun orez cu lapte. Lui Kokila ii pică oala jos, în care era ofranda și o cearta pe Radha că nu e atentă și trebuie sa șteargă pe jos, dar Gopi se bagă că face ea.

 Radha pregătește orezul cu lapte și ei se gândesc sa doarmă el cu Rashi și copiii separat. Rashi merge în patul lui Gopi și Ahem în celălalt pat. O găsește pe Rashi în patul lui Gopi și sare ca friptă. Kokila îl găsește și ea pe Ahem în alt pat și se ia de ei că ce e cu combinatiile astea. Ei se disculpă că din cauza copiilor au încurcat așa lucrurile. Ei trebuie sa vadă dacă se impacă sau nu!

 Urmăriți video de mai sus și abonati-vă la canalul meu de YouTube!