Suflete Tradate Ep 472 Rashi este Geloasa!Oaspetele a aparut pe la 10 seara, nu inainte de a trimite un e-mail sa anunte ca este in autobuz, in directia Piata Unirii si de acolo doreste sa ia metroul. Numele lui este Franco, traieste in Corsica separat de sotie si de cei doi copii ai lor. A facut aceasta calatorie de mai multe ori, ca sa i-si puna implanturi dentare, deoarece in tara lui sunt extraordinar de scumpe si nu prea sta bine cu banii.

Are o mica afacere de comert ambulant cu haine pentru turisti, care de cativa ani nu prea merge si este nevoit sa caute alte surse de venit. De exemplu, si-a luat licenta in alimentatie si ar dori sa vanda pe strada dintr-o mica rulota. Sa revenim la problema lui actuala cu dantura, care ii creeaza neplaceri.

 A fost in tara lui, la un specialist, care i-a spus ca lucrarea nu este chiar in regula si se misca usor, asa ca trebuie sa mearag din nou la doctorul care s-a ocupat de el. In general, Franco, ar vrea sa se ocupe de o bucata de pamant unde sa planteze legume si asta sa fie ocupatia lui de baza.

 Isi doreste ceva linistit ca sa nu se mai simta asa tracasat, pentru ca a observat ca scopul lui in viata, nu este sa faca bani, ci sa fie multumit sufleteste. Sotia lui este total diferita de el si cand este randul ei sa stea cu copiii ii lasa sa faca si sa manance tot ce vor ei, fara nici o restrictie.

 El este mai rezervat si se gandeste mai intai la viitorul lor. Ar dori sa le ofere o educatie mai stricta. Normal ca cei mici prefera sa stea cu mama lor. Franco mai este pasionat si de motociclism. Are o motocicleta enduro si ii place exploreze insula in lung si lat.

 Mai demult, a avut si o motocicleta de viteza, dar cand a incercat sa atinga 180 KM/h, motocicleta a inceput sa vibreze si s-a speriat tare rau. De atunci sta departe de senzatii tari.

Urmariti si video de mai sus, pentru un nou episod din Suflete Tradate si nu uitati sa va abonati la canalul meu de YouTube daca v-a placut cum povestesc!