Suflete Tradate Ep 473 Au Castigat Concursul!



Ahem cu Gopi dansau foarte bine si s-au gandit ca trebuie sa danseze ei amandoi, adica Rashi cu Jigar. Dansau bine, dar parca se bateau cu betele. Cum greseau, juriul ii elimina. Greseste si mama lui Gopi. Danseaza si Urmila, dar se impiedica in sari si face galagie ca de ce a fost eliminata.

 Sotul ei ii spune sa nu mai faca scandal degeaba. Ahem cu Gopi castiga 100%, dar au vrut sa ii lase pe ei sa castige, ca sa s-e impace. Gopi se preface ca se impiedica ca sa piarda. Au castigat si si-au bagat inelele in degete, plus un premiu. Kokila, tu dansai foarte frumos cu sotul tau, dar acum trebuie sa castige copiii!

Urmila parca nici nu mai vedea, nu ii venea sa creada ca o-r sa se impace cei doi. Au dansat bine dar Jigar a auzit si spune ca o-r sa mearga inainte cu cearta si divortul. Se intoarce cu spatele la el si Rashi ii spune ca nu mai poate sa doarma cu el in pat. Cand au auzit se intreba ca de ce nu doarme fiecare la locul lui.

 Kokila o intreba pe Rashi ce cauta in miez de noapte la Ahem. Incearca ea sa se disculpe si se duce sa doarma pe canapea. Jigar se perpelea si nu putea sa doarma. La Urmila vine cineva special pentru un concurs. Urmila se imbraca, se rujeaza si spune ca nu ar fi bine sa mearga toata familia la concurs.

 Gopi trebuia sa vina cu sora ei si ii parea bine. Concursul inca nu a inceput dar ele s-au pregatit. Concursul trebuie sa inceapa si Urmila se lauda singura ca ea e cea mai frumoasa si spera ca pe ea si pe Rashi sa puna ochii niste actori importanti. Ahem si Gopi insista in continuare ca Rashi si Jigar sa se impace.

 Urmila ii cere tatalui lui Gopi 20.000 de Rupi si sa vedem ce se mai intampla in episodul viitor.

 Abonati-va la canalul meu de YouTube pentru noi episoade in fiecare seara la 20:30!