Suflete Tradate Ep 476 Copilul din Foc!In Suflete Tradate de azi, se pregatesc de o alta sarbatoare. Gopi ii spune lui Rashi ca vrea sa vorbeasca cu ea. Vreau sa ma impac cu jigar! Jigar ii spune si lui Ahem ca vrea sa se impace. S-au impacat, slujba s-a tinut asa cum trebuie si nu a stiut nimeni de neintelegerea lor. Mama lui Gopi vrea sa stie cine a tras-o de picior pe Radha, de a cazut peste Rashi.

 Vor sa vada filmarea si inregistrarile, care trebuie sa existe la cineva. Ahem era la ea in camera, unde vine Urmila si o cearta ca nu trebuie sa se impace ci Jigar. Mama, lasa-ma in pace ca nu sunt copil si stiu ce fac! Vezi mama, ca nu e frumos ce vorbesti!

 Rashi vrea sa se impace, pentru ca are doi copii cu el. Acasa tot se invartea mama lui Gopi cu Kokila, iar Urmila merge pe terasa de unde era sa cada, in timp ce incerca sa asculte  ce se vorbeste. Se vaita ca ii este cald cu aerul conditionat, dar tot incearca sa asculte.

 Urmila zice ca se duce ea dupa apa doar ca sa poata asculta, dar cand a venit inapoi nu a adus apa. Se duce Gopi si vine cu apa. Toti stau si striga sa traiasca zeul Ramon. Cineva trage cu sageata in zeu si se aseaza toti ca sa inregistreze cu telefoanele. Toti vor sa vada cand a tras-o pe sora lui Gopi de picior.

 Inregistratea se afla in telefonul lui Urmila. Urmila il ia pe Molu in brate si ajunge unde erau niste paie. Se ascunde, incepe sa sterga inregistrarea dar ii scapa telefonul din mana si nu il ajunge. O sageata trasa aiurea se indreapta inspre acele paie, care iau foc. Ea intra in panica, lasa copilul jos si se salveaza pe ea.

 Au venit toti si nimeni nu a avut curaj ca sa intre in foc, doar Jigar se incumeta. Jigar ii pune in vedere sa nu mai fie in preajma copiilor, ca sa ii mai puna in pericol. Urmila incepe sa se apere ca nu a facut intentionat, au ajuns acasa iar Jigar, disperat, le spune tuturor cu Urmila era sa ii omoare copilul.

 Rashi se repede la copii ca sa ii ia si sa plece cu ei, dar Jigar o roaga sa plece singura si sa lase copiii.

 Atat din Suflete Tradate. Urmariti video de mai sus si abonati-va la canalul de YouTube!