SufleteTradate Ep 477 Rashi a Plecat deoarece nu mai rezista la tensiunea din familie!


Cearta continua in casa, findca Jigar nu o mai vrea pe Rashi, iar toti insista ca Jigar sa aiba incredere in ea si sa continue casnicia. Kokila insista ca Rashi sa nu plece, dar Jigar nu mai suporta pentru ca datorita lui Gopi si Ahem a mai stat, altfel ar fi plecat demult.

 Familia nu vrea sa auda ca ei se despart iar cei doi incearca din rasputeri sa ii impace, dar de la focul care s-a intamplat, cearta a luat si mai mare amploare. Copiii apartin mamei! Urmila ia un copil si Rashi pe celalat.

Marea despartire porneste de la Radha pentru ca ea a scris biletul, iar ei daca au vazut asa incearca sa o dea afara. Radha aproape ca o insulta pe Kokila. Nu incerca sa imi infrunti Socara, deoarece eu tin la ea ca la mama mea! Sa ma iertati, ca e din cauza mea!

 Zice Gopi, dar Ahem intervine si o apara. Vine Kokila, o ia pe Gopi in brate si spune ca o sa tina familia unita. Jigar ii reproseaza si o jigneste pe Rashi ca la luat pentru avere si ca nu ii respecta familia. Kokila nu prea mai vrea ca ei sa se desparta, dar Rashi a spus gata, pana aici!

 Au ajuns la parintii ei unde au gasit o armata de oameni, iar Rashi e tot cu gura mare si mama lui Gopi ii spune sa se intoarca la sot pentru ca femeile bune nu pleaca de langa barbat. Rashi o infrunta si pe mama lui Gopi, iar lui Urmila ii pare bine, ca prea o tinea din scurt. Tata! Trebuie sa ne adapostesti!.... el nu prea are ce sa zica.

 O vede si pe Radha ca intra pe usa si spune ca Gopi a dat-o afara din casa acuzand-o ca ea a scris biletul. Sau strans prea multi, iar la Kokila sunt mai putini si ahem trebuie sa insite ca sa ii impace pe Jigar si Rashi.

 Rashi nu pleaca de aici pana nu vine Jigar sa isi ceara iertare. Urmila crede ca baga divort si Jigar ii repeta si ei ca nu mai este de stat cu Rashi, pe care a luat-o din mahala si a facut-o o doamna iar ea nu este recunoscatoare.

 Vedeti si video si abonati-va la canalul meu de YouTube pentru un nou episod in fiecare seara la ora 8:30!