Suflete Tradate Ep 478 Apa in Lapte! Acasa la Kokila toti sunt suparati, pentru ca Jigar nu se mai impaca cu Rashi. El nu mai vrea sa traiasca cu o mincinoasa si o paracioasa ca ea. Kokila Ii reproseaza ca trebuie sa aiba grija de nevasta si de copii si ca la masa deabia a mancat micul dejun.

Alta data scaunul lui Rashi lipsea iar tacamul era pe masa! Gopi raspunde ca daca nu e la masa ce rost are sa tina scaunul acolo. Bucatareasa sparge un borcan in care tine apa si se face numai cioburi. Kokila striga in gura mare: Ce ai facut!? A fost o greseala spune ea.

Si lui matusa ii este dor de Rashi, observa Gopi. Vor sa plece la Urmila ca sa o roage pe Rashi sa vina acasa, dar se razgandesc si doresc sa plece maine. Urmila striga la poarta lui Kokila, care incepe sa le spuna ca nu o sa mai lase fata sa vina aici si trebuie sa bage divort ca sa primeasca o pensie buna.

Urmila era necajita, ca de fapt au venit prea multi oaspeti. Nu a apucat sa ii spuna nimic, iar Jigar e trist, sta singur in leagan iar Gopi si Ahem trebuie sa ii spuna ca el are nevoie de copiii si de nevasta lui. Ei cumparau doi litru de lapte pe zi, iar Rashi se supara ca e prea putin pentru copii ei si ar trebui 4 litri.

Urmila isi da cu palma in cap cand aude asa. Radha plange in continuu si o intreaba pe Gopi care e cauza? I-a cam luat piuitul si nu mai spune nimic deoarece vede ca a gresit. Robinetul nu curge si vede pe cineva care ii pune un laser in ochi, era prietenul din copilarie care ii da tarcoale lui Radha.

Ea incepe sa povesteasca si se mai ascunde din cand in cand ca sa nu o vada cineva. Vine cineva din casa si el se ascunde repede pentru ca nu e bine sa il vada Kinjal si sa interpreteze gresit. Urmila se gandeste ce sa faca ca sa inmulteasca laptele si pune apa de la chiuveta.

Kinjal incepe sa se vaite, ca cine a pus apa in lapte si o ia la rost pe Rashi daca a pus ea. Cearta mare in bucatarie! Urmila se ruga de Rashi sa taca iar Dhaval se ruga de Kinjal. Copiii mai trebuiesc trasi cu ulei, dar nu au avut ulei special asa ca au folosit ulei de bucatarie.

Rashi se ia de ei ca ii frectioneaza cu ulei de casa si nu cu ulei scump. Aici, in mahala, ulei din acesta folosim pentru ca nu avem bani. Atat din rezumatul episodului de azi, tradus, Suflete Tradate.

Va astept si maine la aceasi ora, pentru un nou episod povestit! Abonati-va la canalul meu de YouTube!