Suflete Tradate ep 479 Manerul de la Cratita!Jigar nu vrea sa o mai ia pe Rashi inapoi. Ei nu o vor inapoi, pentru ca acolo sunt prea multe propbleme, s-au adunat prea multi si se cearta mereu cu Kinjal. In vis, ii spune lui Jigar sa aiba grija de copii. Este foarte stresata. Urmila se uita la ceas si era ora 5, crezand ca vine laptarul.

 De ce ati venit asa de dimineata? Zice Urmila. Aveau si bagajele cu ei si ii spun ca daca ea nu vrea sa vina acasa au venit ei sa stea aici. Asa ca familia Modi se instaleaza la Urmila acasa iar Rashi se incapataneaza si nu vrea sa plece de la maica-sa, chiar daca nu traieste prea bine acolo.

 Urmila isi face probleme ca nu are bani sa tina atatea persoane, dar Kokila o anunta ca o sa mai ajute si ea. Urmila vrea cheile de la vila lui Kokila. Hetal o cearta, de ce a dat cheile de la casa, iar ea ii raspunde ca sa nu isi faca probleme. Au facut lipii si Urmila se intreaba ce sa faca ca sa scape de ei, ca o-r sa ii cheltuie toti banii si se gandeste sa opreasca curentul.

 Se face cald si pe oaspeti ii apuca transpiratia. Isi face ganduri ca o-r sa isi dea seama ca ea a oprit aerul conditionat, dar pana la urma da drumul la energia electrica. Se gandeste sa gaseasca alta solutie. Radha se duce dupa un pahar cu apa si mamei lui Gopi nu prea ii convine.

Tatal lui Gopi a adus ce trebuie si au gatit multe feluri de mancare. Daca am terminat mancarea, hai sa ne spalam si mancam dupa. Oalele raman nesupravegheate, iar Urmila slabeste manerul la cratita si cand Radha ia cratita sa ii serveasca, se intreaba de ce nu ii cade cratita din mana?!

 Nu a mai facut un pas si s-a rasturnat cratita in mijlocul casei. Nu mai aveau mancare si erau cam multi, iar situatia a devenit foarte, foarte grea. Asta a fost tot din rezumatul ultimului episod de azi, tradus, din filmul serial Indian de la National TV Suflete Tradate. Pe maine seara la ora opt treizeci!

Vedeti video de mai sus si abonati-va la canalul meu de YouTube!