Suflete Tradate ep 481 Boala Gamba!Urmila se certa degeaba, ca ea a patat sari-ul iar Kokila zice ca ea l-a stricat si trebuie sa il spele. Merge la izvor ca sa il spele. Bucatareasa nu mai vrea sa cumpere ce este necesar, pentru ca nu mai serbeaza nimic. Jigar totusi merge sa faca aprovizionarea de la un vanzator.

 Cand ajunge la Kokila o gaseste spaland sari-ul lui Urmila si o roaga sa se ridice, dar ea nu vrea. Rashi, trebuie sa mergi acasa! O anunta Jigar. Daca ai venit pentru famila ta sa o iei acasa, eu nu merg pentru ca tie iti pasa numai de ai tai si nu de mine!

 Ii reproseaza ea. Ele se tot cearta. Kinjal o cearta ca nu a stat langa barbat si a venit pe capul lor. Rashi face temperatura iar Gopi ii aduce un pahar cu lapte si ceva galben ca sa ii treaca febra. Se ridica din pat ametita si ia paharul pe care il varsa peste cuvertura care se pateaza de culoarea galbena.

 E certata ca nu poate nici macar sa tina un pahar in mana. Aude Jigar ca Rashi e bolnava si se gandeste ca daca temperatura e mare nu este in regula. Kokila ii zice lui Kinjal sa doarma pe jos iar Rashi in pat, pentru ca se simte rau.

 Urmila doarme pe jos si cand incearca sa se intoarca da de Kokila, asa ca idoarme tot cu fata in sus. Rashi face febra din ce in ce mai mare si nici nu se uita la copiii care plang. Gopi ii anunta pe toti ca Rashi are temperataura si trebuie chemat medicul. Jigar se tot plimba pe la usa si se gandeste ca trebuie sa faca ceva ca sa o ia acasa, pentru ca statea lata in pat.

 I-au pus termometrul, constata ca trebuie neaparat un medic, care a venit la miezul noptii si ii da o reteta, iar toate femeile o frectioneaza pe mana si la talpi. Medicul pune diagnosticul: In cateva ore trebuie dusa la spital pentru ca are boala gamba! Urmila se vaita ca nu stie daca se mai face bine si totusi ii dau pasteile care dupa 8 ore ii scad febra.

 Gopi se roaga sa se faca bine Rashi iar impreuna cu ceilalti, tamaiau cu o farfurie. Acesta a fost ultimul episod de azi, tradus, din Suflete Tradate!

Abonati-va la canalul meu de YouTube!