Suflete Tradate Ep 457 Pisica!
De ziua lui Gopi s-au pregătit foarte bine și au hotărât câte un program de spectacol pentru fiecare. Ea merge la altar și găsește scrisoarea lângă trandafir. Ahem o întreabă de ce nu poarta colierul dăruit de el, la gât? Nu își prinde lantisorul bine și îl pierde pe holurile acelea și caută peste tot. Când vede pe jos sclipind colierul, îl ia și îl pune la gât.

 Coboară sora ei și Rashi era cu ochii pe ea, iar toți ii spun că e foarte frumoasa. Îl pierde pana la urma și da vina pe Gopi că l-a luat. Toată lumea o admiră și ea vrea să se ducă chiar în acest moment sa i-l ia. Dar Urmila se bagă și o învață să actioneze, după ce se termina slujba.

 Era o impartăsanie care trebuie dusă preotului ca să spele zeul și Kokila o roagă pe Gopi să o aducă. Merge și ia oala pe care o pune lângă rezervorul de apă, iar Gopi caută disperată și nu o găsește. Vrea să facă altă ofranda din apa specială și busuioc ca și înlocuitor. Pe la rezervorul de apă, trece o pisica și o varsa în apa, dar stand și așteptând vede ca vine impartasania la chiuveta și așa își umple recipientul!

 Da mamă soacra, am fost în grădina și am luat impartasanie de la robinet. Mare minune! Savita a fost de acord că ea a adus oala care a fost vărsată de pisica. Îl spală pe zeu și îl leagană și după ce se termina slujba au dat spectacolul, iar fiecare a jucat rolul ei. Joaca Gopi cu Ahem foarte frumos și vine și tatăl lui cu un rol special.

 Mama lui Gopi are un rol de a darui doi fii, de parca ar fi fost o naștere în scutece albe. Se vedem data viitoare ce o să mai facă Gopi, care termină rolul și urmează să joace și Rashi. 

Dacă v-a plăcut, abonati-vă la canalul de YouTube!