Suflete Tradate Ep 458 Diavolita!




Au început spectacolul în care fiecare aveau câte un rol și Gopi joacă cu Ahem foarte frumos. Kokila nu prea are curaj ca să performeze, iar Urmila are rolul unei diavolite și se face că vrea saă termine un copil. Rashi joacă cu Jigar și nu sunt prea mulțumiți de ce au primit și Jigar se luptă cu Ahem.

 Gopi o întâlnește pe Kokila și ii spune sa aibă curaj și să joace cum trebuie. Când se trage cortina apare Kokila pe un cal și se face că trage cu un arc. Pană să înceapă rolul Urmila spune ca Kokila se învârte ca o leoaica și ea vrea sa meargă să o tachineze.

 Kokila a fost aplaudată! Radha se tine după Gopi ca să o intrebe de ce i-a furat colierul și ea nu recunoaște și spune ca giuvaerul cu diamante a fost primit de ziua ei de la Ahem. De ce Rashi m-ai mințit ca mi-a adus colierul? A fost adus de cine ma iubește! Gopi sustine că pentru ea a fost adus.

 Oricum este o harababura! Urmila se întreabă cine o sună pe ea așa devreme și Rashi o întreabă ce să spună pentru că mintise. O prinde pe Radha și ii zice că trebuie să înțeleagă că cineva o iubește și să meargă ca să se întâlnească.

 La telefon Urmila își preface vocea în bărbat și ii spune că o iubește iar ea nu mai poate de bucurie și întreabă cum o să-l recunoască? Ea zice că o să fie cu un trandafir în dinți. Kokila o chestionează pe Radha, să afle ce a vorbit și își face gânduri ca ce ii face Rashi de e așa încântată.

 Gopi o să intervina și o să spună adevărul că colierul a fost adus de Ahem pentru ea. Rashi o să vădă ce o să păteasca cu Kokila, dar asta în episodul de mâine. 

Urmăriți și video de mai sus și vă rog sa vă abonati la canalul meu de YouTube!