Suflete Tradate ep 462 Datoria lui Urmila!
Vin toate de la bucătărie și o găsesc pe Rashi cu bratarile la mana și nu putea cu nici un chip sa le mai poată da jos. Ele au o impresie foarte proasta despre ea crezand ca le-a furat. Radha vrea sa pregătească ea mâncarea, pentru ca plangea Meera. Ii spune ca cumnatul a plecat de mult și o roaga sa scrie un bilet de dragoste și sa îl pună deasupra cutiilor cu mâncare.

 Rashi începe sa scrie cuvinte de dragoste dar o minte pe Kokila și spune ca scrie lista de cumpărături pentru mâine. Ahem se simte stânjenit fata de colegi când a găsit biletul de dragoste. O cearta pe Gopi ca ea a scris dar nu ea scrisese. Radha cauta să se razbune. Vine Urmila și când a ajuns acasă de la sărbătoare, cu salele rupte de la cazatura, o întreabă Dhaval ce a pățit și ii transmite ca o cauta creditorii ca sa le dea banii.

 Merge sa cumpere ceapa ca sa o vanda mai departe și sa scoată banii pentru datorie. Nu reușește sa o vanda și se gândește să facă muraturi din ceapa și sa o bage la borcan. Cere bani mulți și pe muraturi dar nu reușește sa vanda prea mult. Creditorii vin iarăși și o mai pasuiesc o perioada.

 Mama lui Gopi a vândut borcanele repede, pentru ca a pus un preț mai mic și a reușit să facă 300 de Rupii. Totuși nu a reușit să facă banii suficientii pentru datorie iar creditorii o cauta mereu. Acum nu găsește dosarul albastru și Ahem e nervos. Rashi iarăși ia un bilet și ii pune în dosar împreuna cu un trandafir, iar lui nu prea o să ii convina.

 Gopi merge sa pregătească masa. Pune farfuriile și aduce tot pe masa iar soacra o roaga sa stea la masa cu toată lumea. Rashi se muta de pe un scaun pe altul și încearcă sa ii facă rău lui Radha.

 Vezi și video de mai sus și aboneaza-te la canalul de YouTube ca sa primești ultimele episoade traduse!