Suflete Tradate Episodul 470 Gopi se Roaga!
Gopi și Ahem se străduiesc sa ii impace dar Rashi nu mai vrea sa stea cu el deoarece a jignit-o, când ea vroia sa dea drumul la aerul condiționat și ea se opunea. El ii reproseaza că nu mai își amintește că era de conditie modestă când a luat-o și acum se da mare doamna.

 Lui Rashi i s-ar cuveni a avere mare la divorț și Urmila a-r trai ca în puf și toată viața, fără sa mai muncească. Vine repede acasă ca sa îl servească pe tata lui Gopi si în loc sa ii pună în farfurie, ii toarna pe măna. Belea mare! E luată la rost că are gândul plecat cu sorcova.

 Are obiceiul sa meargă la altar cu tămaie și Rashi ia farfuria, iar când Jigar vrea și el să facă ritualul ea nu îl lasă și se inchină numai ea, smechera. Ei mai vorbesc de situația celor doi, care tot zic ca se despart și nu mai divorteaza odată. Vede când Ahem ridica mana sa dea în Gopi și face din tânțar armăsar, ca a îndrăznit sa lovească o nevasta așa drăguță ca a lui.

 Ai mare grijă, ca e ultima data când mai ai tupeu sa dai în ea! Rashi s-a plâns la ea că a jignit-o și din aceasta cauză nu mai vrea sa stea cu el. Dacă au văzut ca vecina trăiește bine de pe urma divortului, vor și ela să facă la fel și să se căpătuiască. Bucuria lui Urmila este ca a prins doi iepuri de o data, prin faptul ca și cei doi sunt de acord cu divortul lor.

 Acum sa vedem dacă legea o să ii incredinteze ei copiii, pentru că asta este conditia ca să primească o pensie alimentară cât mai mare. Rashi se gândește ce are Radha de nu o mai ajută la nimic și la rugaciune, Radha se da doi pași înapoi și nu mai stă lângă ea. E sora noastră mai mare și dacă cineva îți face un rău nu trebuie să faci și tu la fel. Adică sa întorci și obrazul celălalt, vrea să zică. 

Atât pentru azi și sunteti rugati să vă abonati la YouTube dacă va place povestirea!