Suflete Tradate 484 Ahem Bate Bine!


Azi, in Suflete Tradate Gopi o ia pe Radha sa se imbrace cu un sari frumos si sa il astepte pe baiat. Ea il vede pe Umang de care este indragostita. Lasa sari-ul in pat si pleaca la el. El ii spune sa se marite cu el ca altfel il termina pe celalalt baiat.

 Gopi o vede pe geam ca vorbea cu Umang iar el se ascunde. Radha spune ca doar a iesit la aer ca se sufoca si ii cere lui Gopi voie sa mearga la baie unde isi face dintii negri cu o carioca, ca sa nu o placa baiatul cand o vede.

 Se aseaza langa el, iar baiatul se mira de ce nu vorbeste. Merge cu el separat sa vorbeasca si cand o vede cu dintii negri se mira. Nu prea i-a placut. Pe urma ea incepe sa tremure ca si cand ar avea o criza de epilepsie. Baiatul vorbeste cu mama lui si trebuie sa se mai gandeasca in legatura cu fata.

 Kokila tot intreaba daca a placut-o pe fata. Am avut incredere ca esti de familie buna dar fata e bolnava si are dintii negrii! Radha se strerge pe dinti dar nu mai reuseste sa se curete bine. Vede ca are un telefon si o intreaba si ce a patit la dinti.

 Gopi incepe sa parasca ce a facut Radha in fata baiatului. De ce ai facut asa Radha? Pentru ca iubesc alt baiat! Cheama-l aici imediat! Ea e foarte zambitoare cand il vede pe Umang. El nu prea pare indragostit si cred ca vrea o razbunare. Toti il cearta ca de ce a venit in familia lor.

 Kinjal il ia si ea la rost ca si-a batut joc si de ea. El spune ca o iubeste pe Radha si atunci Ahem il ia la palme iar el nu zice nimic si intoarce si obrazul celalalt. Radha se opune dar Ahem ii zice tot ce le-a facut Umang lor.

 Cand pleaca spre usa avea un zambet parsiv pe fata si se gandea ca ia pacalit iar. Urmila se bucura ca Kokila a dat de necaz si crede ca nu o sa mai fie pusa la treaba.

 Au ajuns Acasa si kinjal o invata pe Radha sa nu asculte la balivernele lui Umang iar Urmila a prins curaj si se cearta cu sora ei care daca a vazut ca e la ananghie cauta sa o puna la punct. Nu rezolvam nimic cu cearta si trebuie sa vorbim cu Radha.

Sa vedem maine seara ce se mai intampla in episodul urmator din Suflete Tradate.