Suflete Tradate 517 Nazdravanii!Azi, in Suflete Tradate, Rashi cauta sa ii educe, dar nu poate pentru ca sunt foarte smecheri. Al lui Kinjal este mult mai educat. Ei se uitau unul la celalalt cand era el laudat. Baga furtunul prin gard si cand vine bunica, menajera porneste robinetul si o uda pe bunica. Radeau de nu mai puteau de ea.

 Si Rashi a fost udata din cap pana in picioare. Ei se disculpau ca nu ei, ci menajera a dat drumul la apa. Cei doi fug repede in camera lui Radha si suna la oamenii legii sa o reclame pe Rashi ca ii deranjeaza. Legiuitorii a venit imediat si ei nu mai puteau de bucurie. Rashi o ia la fuga dupa ei cu o coada de matura si asa o vad cei de la sectie si o cearta ca nu asa se cresc copiii.

 Radha primeste butelia si spune ca e bine sigilata. Tu nu esti nici mama si nici matusa noastra asa ca au dat-o afara. Au ramas cu menajera si erau foarte fericiti. Kokila spune ca trebuie sa aiba grija de ei ca doar sunt copii lor. Cei in uniforma vroiau sa ii retina pe Jigar si pe Rashi ca nu au grija de copii.

 Lui Urmila ii pare rau ca baiatul lui Kinjal e mai destept si ca ai lui Rashi sunt nazdravani. Sa nu mai vorbesti de Tolu si Molu la scoala ca a venit menajera in locul lui Rashi. Sa nu ii mai parasti! Primeste un telefon ca toti sunt la sectie si pleaca si ea acolo ca sa vada ce au facut nepotii ei.

Acasa, problema e grava ca miroase a gaze si nu au gasit cu ce sa aprinda dar au mers inspre altar ca sa ia un scaparici dar noroc ca au lesinat, ca altfel aruncau casa in aer. Vecina Savita a simtit miros de gaze si i-a anuntat pe toti.

 Jigar i-a scos afara pe brate sa ii scoata afara ca sa ii salveze. Gopi, la ea acasa, simte ceva, e nelinistita de ce se intampla la Kokila acasa. A dat si laptele in foc de ingandurata ce e. A oprit aragazul si pe urma a plecat la altar ca sa se roage. Ea sta departe de ei de opt ani, dar mereu se gandeste la Meera si Ahem.

Atat din Suflete Tradate. Abonati-va la canalul meu daca va placut episodul!