Suflete Tradate 510 Cade Dulapul pe Meera!In acest episod din Suflete Tradate, Meera pregateste nunta papusilor dar, in acest timp, Gopi este foarte obosita iar  Radha incearca sa ii faca numai rau. Ii pune medicamente intr-o galeata si vrea sa l-e dea foc ca sa vina fumul peste Gopi.

 Kokila ii spune sa iasa cu focul afara dar totusi fumul venea peste ea si a ametit. A cazut si a fost gasita de Kokila. A venit si Ahem ca sa anunte doctorul dar Gopi si-a revenit. Radha era cu ochii pe ea sperand sa nu isi revina. Si-a revenit pana la urma iar Ahem o cearta pe Radha ca ce cauta acolo.

 Gopi isi pune mana la gura ca sa mearga la baie sa vomite. A iesit de la baie razand spunand ca are o surpriza pentru ei. Radha vrea ca sa o distruga pe Gopi, iar ea nu baga de seama. Urmila a inebunit! Sta intre ei ca sa nu conceapa vreun copil cumva. A desurubat patul dar a fost prinsa de mama lui Gopi care o intreaba ce face cu suruburile din mana ei.

 Cand s-au urcat in pat s-a rupt patul cu ei. Mama lui Gopi o acuza pe Urmila ca ea a desfacut patul. Kinjal vine vesela acasa cu rezultatul si ii spune lui Dhaval ca este insarcinata. Urmila sa plesneasca de necaz, iar toti se bucurau. Nu este insarcinata, spune Urmila dupa ce a facut socoteala zilelor.

 Hetal suna si ii invita la nunta papusilor lui Meera. Au venit toti acolo. A vrut sa dea vestea dar nu a apucat Gopi sa spuna surpriza ca si ea este insarcinata. Este ziua lui Rashi dar inca nu a felicitat-o nimeni si ea crede ca au uitat de ziua ei.

 La 12 noaptea intra Jigar cu flori si tort si a inveselit-o. Toti o roaga sa se impace cu Urmila dar ea spune ca nu i-a adus nici un cadou. Radha topeste o lumanare si o arunca pe sari-ul lui Gopi ca sa ia foc. Radha scoate ceva din dulap si o pune pe Meera sa ia ceva si atunci s-a rasturnat dulapul pe asta mica.

 Atat pentru azi din Suflete Tradate, va multumesc!