Suflete Tradate ultimul episod de azi 511 Kinjal e Gravida in cateva luni si urmeaza sa nasca!La Kokila sunt adunati toti. Si Urmila a venit, iar Kinjal le spune surpriza ca este gravida. Urmila e trista si toti erau incantati iar Gopi ar spune si ea ca este insarcinata, dar se abtine. Gopi ii pune un bilet ca sa il citeasca, lui Ahem. Vine Rashi sa manance si vede biletul iar Meera ia biletul in mana si il pune pe masa.

 Il ia si bucatareasa si il arunca la gunoi. Gopi il suna sa intrebe daca i-a placut mancarea si isi da seama ca nu citise biletul. Radha se urca pe un scaun ca sa ia o cutie cu orez si a crezut ca o sa cada cutia in capul lui Meera, dar Kokila a strigat-o la timp si a scapat.

 Radha se uita la Gopi si se gandeste sa ii ia zambetul dupa buze. Radha isi spune ca nu a reusit acum dar o sa reuseasca pana la urma. O ia pe fata si o pune sa se intinda dupa ciocolata si atunci, cade dulapul peste picioarele ei. Au dus-o la doctor si i-au salvat picioarele.

 Bunica spune ca trebuie sa mearga sa se roage la templu, ca se intampla prea multe rele de la un timp. Mama lui Gopi a spus ca trebuie sa stea acasa ca sa aiba grija de Kinjal. Ai grija de Kinjal, ii spune lui Urmila. Femeia i-a inchis usa cu un lacat si Urmila nu mai avea pe unde sa iasa.

 Se duce sa se schimbe la sari si pe urma merge sa ia apa pentru Tolu si Molu. Urmila nu a mai reusit sa iasa, dar a smuls cheile de la braul lui sora-sa. Rashi a plecat cu ei cu masina la templu. Radha se urca si ea. Meera era singura in masina alaturi de Kokila. Gopi a stat mai la usa si avea fata in brate.

 Radha spune sa stea ea la geam si o ia pe Meera in brate si o apropie de geam cu gandul sa ii faca ceva rau. Atat pentru azi din filmul serial Suflete Tradate de la National TV!