Suflete Tradate serial online Ep 495 Mare Petrecere pentru o ocazie speciala!
Umang se cearta cu sora-sa ca de ce i-a dat lantisorul lui Radha. Radha nu mai putea de bucurie și era foarte încântată. O i-a pe Radha în brațe și cu mâinile pe la spatele ei ii desface lantisorul. 

Ea începe să se vaite și sa plângă ca a pierdut lantisorul, dar Kokila vazuse când el ii pusese lantisorul la gât. Toți din casa cauta prin ca trebuie sa îl găsească. O roaga sa îl dea jos de la gât și îl ținea sub voal ca sa nu o vadă ceilalți. 

El ii spune sa îl arunce din mana ca sa nu dea de banuit și Umang se preface ca l-a găsit. Radha este orbita de dragostea lui iar el vrea sa i-l pună din nou la gât, dar Gopi spune ca nu e momentul potrivit și sa aștepte o zi mai specială. 

Femeia dormea la el în camera, dar pe jos. Ea când a simțit s-a băgat în patul ei și mama soacra spune ca a văzut foarte bine ca nu era acolo. Lui Umang ii pare bine când Radha trebuie sa doarmă cu Gopi. Ei vor sa vadă dacă ii pot prinde cu minciunile.

 Chiar la masa a început sa ii spună ca e o hoata și ca i-a furat camasa. Ea se supăra ca a jignit-o în fata tuturor. Vecina lui Kokila vine ca sa spună ca se da o petrecere cu legume și să vină și Kokila cu ai ei. 

Kokila se gândește ca poate sa țină petrecerea la ei acasă, pentru ca și ei au legume și fructe din belșug. Umang se duce după ea și e supărat pentru ca la micul dejun, fata s-a așezat pe scaun lângă el și Kokila ii spune ca trebuie sa o hraneasca pe Radha. De ce te strâmbi? Te-a mușcat Radha? 

El merge la bucătărie și ea ii reproseaza ca l-a hrănit Radha. Radha merege la bucătărie sa ia un pahar cu suc și acolo ii găsește pe cei doi tinandu-se de mana. O să înceapă petrecerea cu verdeturi! 

Sa vedem ce o să se mai intample în episodul următor și pana atunci sunteți invitați sa urmăriți clipul video.