Suflete Tradate National TV Ep 496 Kokila a obligat sora sa faca ceva impotriva vointei ei!Urmila se cearta cu mama lui Gopi ca nu face treaba și cheltuie mult și asta se întâmpla de când a lăsat valiza cu bani la Umang. Kinjal este invitata la o petrecere unde o să se servească zarzavat și verdeturi.

 Kinjal se vaita la mătușa ei din cauza ca i-a furat camasa, iar Umang asculta pe furis ce vorbea ea. Dhaval vine și se așează pe canapea și ea începe sa ii bage idei în cap, ca sa aibă mai multă grija de Kinjal, iar pe el l-a luat durerea de cap.

 O roaga pe Radha sa îl servească pe Umang, iar aceasta ii varsa mâncarea pe mana și îl opareste. Au terminat masa și îl panseaza pe rănit. Hai în camera la ea ca sa o pregătim pentru seara și sa punem petale de trandafiri pe pat ca sa aranjeze camera frumos. 

Femeia ii conduce pe amndoi în camera și Radha rămâne impresionata de ce a văzut. Radha iese afara din camera și femeia după ea și ii scrie un mesaj lui Umang ca să vină în cinci minute pentru ca altfel îl spune lui Kokila.

 Când a intrat în camera, a început sa plângă și a stat pe pat pentru ca ii era necaz ca a pergatit camera și Kokila o găsește plângând ca și-a adus aminte de sotul ei. 

Ea era cu cuțitul în mana ca sa își taie venele, iar el il ia din mana și ii spune sa nu se sinucidă. Mergi Radha în camera ca te așteaptă sora ta! Dar ea ii vede îmbrățișați și începe sa plângă, pentru ca începe sa își dea seama, dar totuși e cam naiva și nu ii pica fisa.

 Ea se simte tare singura, și-a adus aminte de soț și din aceasta cauza a vrut să se omoare. Gopi vrea sa ii deschidă mintea ca sora e de fapt soția lui, iar Radha nu vrea sa înțeleagă deloc și da vina pe Gopi ca vrea sa ii distrugă casnicia.

 Când s-a despărțit și a plecat, Radha spune ca nu mai vor sa stea la conac și or sa meargă la ei acasă. Asta a fost tot pentru azi din Suflete Trădate, rezumatul episodului tradus.

Va mulțumesc și va invit sa urmăriți clipul video de mai sus!