Suflete Tradate ep 492 Umang si Modi!



Umang si femeia i-au dat pastile lui Radha care doarme in dormitor, iar ea spune ca nu mai poate sa joace rolul de femeie pentru ca e de fapt nevasta lui. Kokila o vede pe Gopi ingrijorata si spune ca are ceva mai special. Pleaca Gopi si Ahem si o gasesc pe Radha dormind, iar dei doi se certau, ca ea nu mai poate sa o vada in preajma lui Radha.

 Kokila aude tot, iar ei raman mirati cand i-au vazut. Am auzit tot! Unde e Radha? Doarme, zise el. Nu a descoperit nimeni ca e nevasta lui si o tine tot de sora iar Kokila ii propune sa vina sa locuiasca la vila si poate sa o ia si pe fata daca vrea.

 Radha inca dormea sub influenta pastilelor de somn, dar se trezeste pana la urma si vrea sa ia paharul ca sa bea apa, cand aude ca ea nu e sora ci nevasta lui, ii scapa paharul din mana si face numai cioburi pe scari.

 El o duce inapoi in camera si ii spune ca de maine se muta la vila Modi, pentru ca asa doreste doamna Kokila. Ea a dormit singura si el cu nevasta lui. A doua zi ii primeste Kokila si ii spune servitoarei sa pregateasca o camera pentru el si Radha, iar o camera pentru fata.

 Trebuie sa cheme bijutierul ca fiecare sa isi aleaga cercei, inele si coliere. Gopi isi alege un colier frumos, Rashi ia si ea ceva frumos. Un colier era foarte scump, dar sora trage concluzia ca sunt demodate si nu e cazul sa cumpere acum.

 Umang cumpara un inel pentru Radha dar ea nu este multumita. Pentru ca se astepta sa primeasca si ea un lantisor scump si frumos. El o roaga sa nu fie suparata, dar nu a vrut sa il puna intr-o pozitie proasta pe Ahem.

 Bunica decide sa ii ofere Radhei cel mai frumos colier, din partea familiei iar Umang cu sotia isi frecau mainile de bucurie ca au mai castigat ceva. Atat din filmul serial Indian Suflete Tradate, de asta seara.

Daca v-a placut episodul video, va rog sa v-a abonati la canalul meu de YouTube!