Suflete Tradate tradus in Romana ep 497 Umang urmareste ceva!
Sora ii da niște bani lui Urmila. Dă-mi camasa albastra din dulap! El găsește banii iar apoi o întreabă de unde au apărut acolo. O ia la cearta ca cere bani și se cearta pana vine femeia care trage de bani și ii ia pana la urma, pentru ca a zis fratele sa ii dea banii înapoi. 

Kinjal se cearta cu Dhaval ca nu mai vrea sa ia prânzul la firma și e supărat din cauza ca e certat cu Ahem. Îl găsește pe Dhaval dormind și ii explica matusei ca a lucrat pana târziu și nu a vrut sa deranjeze. Kokila și Gopi încearcă noi metode ca sa ii prinda. 

Kokila o ia la rost pe Radha ca a plecat și nu a făcut slujba împreuna cu el. Nu contează ce ii spui, ea crede numai ce zic Umang și fata, dar o să vadă ea odată cu ochii ei ce o să se întâmple. 

Pune un alt plan în aplicare și anume sa o căsătorească pe sora. Umang plecase la mama lui Radha ca sa ii duca un cadou și Radha îl așteaptă în grădina iar el când vine în camera ii spune ca mătușa vrea sa o căsătorească pe sora ca sa nu mai fie singura.

 El s-a întristat tare de tot și ea îl ia de guler spunând-ui ca nu se poate ca ea să se căsătorească. El ii reamintește ca au înșelat multe familii, așa ca trebuie sa aibă rabdare.

 Eu trebuie să mă razbun, pentru ca nu contează banii tăi mai mult decât mine. Vezi casa asta cât e de mare! O să ramna scrum! Kokila e numai aur din cap și pana în picioare și el ii promite ei ca așa o să o impodobeasca la și pe ea, cu toate colierele posibile.

 Rashi nu mai are rabdare pana vine băiatul și întreabă ce profesie și avere are. Ea spune ca din curiozitate vrea sa afle, dar i se spune sa meargă la bucătărie. Of...decat sa iei o informație de la asta mai bine te gândești toată ziua de una singura! 

Va invit sa urmăriți și video, dacă doriți. La revedere!