Suflete Tradate 498 Pregatiri de Nunta!A venit băiatul cu care trebuie să se mărite Tripti și vor sa stabileasca data pentru logodna, peste 3 zile. Toți se certau și Kinjal il întreabă de ce e supărat pe ea.

 Umang își baga coada peste tot iar pe Dhaval îl deranjează treaba asta. Kinjal trebuia să se îmbrace, să vină la mama ei și nu știe cu ce sari să poarte.

Urmila ii spune să se îmbrace cu ce vrea și sa nu mai pună atâtea întrebări. El pleacă la firma și Urmila ii da pachetul pentru prânz, dar cu ea tot nu vorbește. Umang, dacă i-a văzut ca se cearta își cere scuze ca a venit într-un moment nepotrivit.

 Kinjal ia telefonul și îl suna pe Dhaval care vine totuși la petrecere. Adu aurul sa îl punem lui Tripti, ca a venit lustragiul sa lustruiasca toate bijuteriile din cutii ca sa i le pună miresei de gât. 

Gopi trebuie sa ia toate bijuteriile și sa le aseze în sifonier pana la nunta. Umang este un mare șarlatan care vrea sa strice casnicia lui Kinjal și sa speram ca nu da foc la casa așa cum a promis în episodul trecut din Suflete Trădate.

Nu știu ce se întâmpla în episodul următor pentru ca Umang prea trage de timp. Rashi se vaita ca ea nu e buna de nimic și doar e pusa sa gătească. Mama, eu doar gătesc, servesc și nu știu ce pun la cale Gopi și mătușa! 
E...vezi, de asta e nevoie de mama acolo, ca sa văd toate combinatiile. 

Se apropie nunta și asta e tot din episodul indian de azi. Sunteți invitați sa urmăriți și video HD!