Suflete Tradate Ep 499 Umang Gelos!Ram striga la Ahem sa ii aduca gustarea si ceaiul dar nu stie sa pregateasca, asa ca l-a rugat pe Dhaval sa ii cumpere de la magazin. Cand a venit la bucatarie sa vada daca este gata, Ahem tocmai se ducea cu tava la el si Ram a ramas impresionat de gustarea pe care a primit-o.

 Ram merge la Urmila ca sa gaseasca femeia care are bijuteria ce-a mai scumpa. Regina o sa ii de-a oricat pe ea. Urmila a spus ca o stie pe aceasta femeie dar sa mearga el la ea. A si negociat cat o sa fie partea ei si a ajuns la jumatate - jumatate din afacerea asta. Ii spune lui Ram sa mearga la templu, ca acolo o s-o gaseasca.

 Merge el la templu, intreba pe toata lumea si nu o gaseste. O suna pe Urmila si ii spune ca nu a gasit-o. Ii spune sa mearga la magazinul de bijuterii ca acolo este. Merge si acolo. A fost dat afara si de aici iar a treia oara ii iese in cale Urmila. El era disperat ca sa gaseasca colierul asta pentru care regina i-a promis ca ii da oricat vrea el.

 El crezand ca se imbogateste. Il intreaba pe Jigar, care era deghizat si se facea ca joaca carti, unde este femeia cu medalionul? Jigar arata cu degetul unde se afla. Cine era acolo cu bijuteria asta asa de scumpa? Mama lui Jigar, deghizata si ea in vanzatoare.

 Si a inceput licitatia pentru colier, pentru ca mai erau doua persoane care vroiau colierul. El a licitat pana la ultimul pret, ca nu avea ce sa faca si trebuia sa cumpere. Destul de mult, 1.500.000 de rupi. A dat banii si a luat colierul. Acum trebuia sa ajunga la regina.

 Ii deschid portarii si cand intra da de vecina lui Kokila care il face nebun si ca o sa fie pacalit de familia Modi. El nu vrea sa creada si o face si el nebuna pe ea si ii spune sa plece si sa il lase in pace. Cand a intrat in casa a ramas surprins cand i-a vazut pe toti,

imbracati frumos si eleganti, asteptand-ul. Ahem ia geanta cu bani si ii spune sa l-e dea contractul ca ei ii dau banii, asa cum a cerut. Nu a mai fost vorba de nici un colier si i-a spus ca trebuie sa stea de vorba cu avocatul lui.

Ram a luat banii si a plecat. Sa vedem ce face cu contractul, pentru ca nu i l-a dat. Acum, Urmila cu fata ei, vrea sa preia afacerea cu muraturi, pentru ca Gopi este gravida si trebuie sa aiba grija de sarcina ei. Se duce la bunica, ca ce hotaraste ea e bine hotarat.

 Vreau ca Rashi sa preia contractul de muraturi! Bunica nici nu auzea. Jigar ii luase un aparat de radio si isi bagase castile in urechi si asculta muzica. Nici nu a auzit-o pe Urmila ce a spus. Urmila isi ia la revedere si pleca, crezand ca a auzit tot.

 Vine Kokila la bunica si daca vede ca nu raspunde se apropie de ea si vede ca are castile in urechi. Bunica isi scoate castile cand sta de vorba cu Kokila si au hotarat ca Gopi sa nu se mai ocupe de muraturi si sa se ocupe Rashi.

Vine si Rashi sa ii aduca ceaiul lui bunica si cand aude vestea s-a bucurat foarte tare ca preia afacerea si ca o sa o faca cu maica-sa. Cam atat din Suflete Tradate de azi. Va multumesc, la revedere!