Suflete Tradate Episodul 500 Banii si BijuteriileRashi se imbracase intr-o rochie alba. Kokila o intreba: de ce te-ai imbracat asa? Ea ii raspunde ca o sa fie regina. O sa vedem noi ce facem dar deocamdata nu te imbraci.

 Vine Jigar si ii place ca ii sta bine, apoi ii face o fotografie. Schimba-te, ca ti-am adus un sari nou! Spune el. Kokila trebuia sa joace rolul de regina, dar ea nu a jucat in nici o piesa de teatru si nu stie sa se prefaca.

 Ea se imbracase si chiar ca arata ca o regina. Ram a venit impreuna cu Dhaval, Gopi si Ahem, se uita prin casa lui Kokila si era incantat de ce a vazut.

Acum astepta sa vina regina ca sa vada daca ii plac bijuteriile pe care le-a adus. Kokila intarzie. Ahem ii cere voie lui Ram sa mearga in curte sa adune flori pentru regina, dar el defapt a iesit ca sa o sune pe Kokila si sa o roage ca sa se imbrace si sa coboare pentru binele lui Gopi.

 Vezi ce faci si cum vorbesti, ca neaparat trebuie sa vii jos! Ahem tot sta cu florile in mana, iar Ram ii spune sa stea jos pe podea. El ii considera sclavul lui, un servitor.

Ahem asa face si se aseaza turceste pe jos. Intai a coborat Rashi, imbracata frumos, iar Ram o intreba ca de ce nu are bijuterii scumpe? Am acest medalion din aur alb, spune ea.

 Pana la urma apare regina Kokila si Ram ii arata toate bijuteriile pe care le-a adus cu el. Kokila se uita la ele si ii spune ca isi doreste o anume bijuterie care este greu de gasit si ca ar da oricat pe ea.

 A ramas ca o sa aduca bijuteria dorita de ea. In acest timp vine si vecina care se mira de Ahem ca e prea dezbracat si de Jigar ca poarta ochelari si costum negru, iar la intrarea in casa era o placuta cu alt nume.

 Era aproape sa ii desconspire si sa l-e strice tot planul. Intervine Urmila si ii spune vecinei ca a inebunit daca nu mai stie cum ii cheama. I-a dat un praf de scarpinat ca sa o faca sa plece.

 Urmila a adus praful de scarpinat. Au dat-o afara ca altfel se prindea Ram de smecherie. Ram acasa la el face pe seful. Cere sa i se aduca ceaiul si gustarea, dar Ahem nu stie sa prepare gustari asa ca il trimite pe Dhaval sa cumpere ceva de la magazin.

 Ram o striga pe Gopi care ii spune ca oricum venea ca sa ii aduca ceaiul. Gustarea inca nu a sosit. Atat din Suflete Tradate. La revedere, va multumesc!