Suflete Tradate ep 501 Umang Nu Mai E!În Suflete Tradate de astăzi s-a caznit o gramanda si nu a putut. L-au tinut de vorba toti pe Ram, ca sa aiba timp sa deschida, dar tot nu a luat actele. Ahem s-a ascuns cand a intrat el in camera.

Ram se uita la chei si nu intelegea cum de au ajuns acolo. Ahem a vazut unde sunt actele, cand Ram a deschis. Ram a inchis dulapul si a plecat la magazinul care este in apropiere de casa lui.

Ii da ordin lui Ahem sa faca ceaiul de ghimbir, iar lui Gopi sa faca muraturile. Dhaval sta afara si nu are voie sa intre in casa. Nici o cana de apa nu i-a dat, i-a spus ca este o fantana in apropiere si sa bea de acolo.

 E un om foarte rau! Daca nu au reusit sa ia actele, s-au gandit sa o imbrace in printesa pe soacra lui Rashi. Ea spune ca nu poate sa joace teatru in fata lui Ram.

 Vine la Ram, cu o legatura de bijuterii. Ea cerea un pret, el ii da altul si pana la urma nu s-au inteles. Aplecat. Ram incepe iar sa l-e dea ordine lui Gopi si Ahem ca sa faca ceai, muraturi si micul dejun.

 Gopi gaseste un ziar la usa si incepe sa ii citeasca lui Ram. El spune ca nu il intereseaza printesele si bijuteriile. Ziarul era facut de Jigar ca sa il induca in eroare pe Ram. Urmila a inceput sa vina in fiecare seara la Kokila acasa.

Kokila ii spune ca e ora 8 si ca nu mai pleaca odata? A plecat. A doua zi iar a venit si iar o ia Kokila ca vine prea des. Oh...pai vin ca sa vad cum a fost cu printesa, sa vad cum s-a imbracat... Nu stiu, dar mai stai si tu pe acasa!

 ii zice Kokila. Urmila vine si a treia oara, dis de dimineata. Eu daca imbrac un sari, imbrac unul scump, nu vechitura asta. Ahem vine cu masina dar e imbracat ca o sluga. Pantaloni scurti, descult, camasa cu maneca scurta si esarfa pe umar.

 Dhaval ii loveste masina lui Ahem. Acum sa ii repari farurile, zice Ram. Gopi tot cauta sa il tina de vorba pe Ram, ca Ahem sa poata lua actele. Ca altfel o sa munceasca in continuu pentru Ram, daca nu vor sa dea 1.500.000 de rupi.

Atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere!